Stormachtig weer op komst: ”Het gaat spoken”

Stormachtig weer op komst: ''Het gaat spoken''

Uitgerekend is het weekend dat carnaval losbarst voorspellen de experts van Weer.nl stormachtig weer. Het gaat keihard waaien, waarbij windkracht 6 of 7 voor hachelijke taferelen kan zorgen. Houd je hoedje dus maar goed vast.

Naast harde wind kan er ook wat regen vallen. Hoewel het op de meeste plekken droog blijft, blijft het wel bewolkt. In de avond neemt de kans op regen wederom toe. Een positief puntje is dat de temperatuur enorm meezit. Het wordt tussen de 10 en 14 graden.

Zaterdag

Op zaterdag gaat het iets minder hard waaien, maar in het westen kan het er toch flink aan toe gaan. Wederom wordt het grijsachtig weer met een beetje regen. Ook op zaterdag wordt het aangenaam betreffende temperaturen die uitkomen tussen de 10 en 13 graden.

Zondag

Op zondag valt vooral in het zuiden en oosten nog wat regen. In de rest van het land is het nagenoeg droog. Wel blijft het bewolkt. De wind houdt zich koest en het wordt tussen de 7 en 10 graden. Na het weekend blijft het weerbeeld hetzelfde, met elke dag een spatje regen en veel bewolking. Ook de temperatuur blijft relatief hoog.

Scroll naar boven