Slechts één op de tien mensen weet het antwoord op deze vraag

Zo lang mogelijk gezond blijven, dat is wat de meesten van ons willen. We hoeven misschien niet meer zo snel of sterk te zijn als toen we 20 waren, maar het is het zeker waard om te proberen zo fit mogelijk te blijven.

Om je gezondheid onder controle te houden, moet je regelmatig trainen. Niets geks natuurlijk, maar misschien af en toe een rondje joggen helpt je meer dan je denkt.

Hetzelfde geldt voor de hersenen, ook die hebben regelmatig beweging nodig. Als je gaat zitten met een paar hersenkrakers houd je je geest fris – vooral als je je klusjes of je werk moet bijhouden.

Natuurlijk zijn er miljoenen breinbrekers. Maar raadsels lijken op dit moment het populairst te zijn, althans op sociale media.

Denk buiten de kaders

Raadsels kunnen ons dingen leren die we niet wisten of ons aan het lachen maken nadat we ons realiseren dat het antwoord de hele tijd recht onder onze neus lag.

Hoe dan ook, raadsels zijn een goede manier om de tijd te doden. Als je er voor de eerste keer een hoort, moet je buiten de kaders denken, want het zou wel eens veel lastiger kunnen blijken dan je aanvankelijk dacht.

Daarom is het belangrijk om goed op te letten voordat je antwoord geeft, zodat je niet met het verkeerde antwoord eindigt.

Het logische raadsel van vandaag

Hier komt het logische raadsel van vandaag, je vindt het in de afbeelding hieronder. De meeste mensen die dit raadsel proberen op te lossen, krabben uiteindelijk verward op hun hoofd.

Hoe meer je van me afneemt, hoe groter ik word. Wat ben ik?”

Geen gemakkelijke. Wat groeit er in de wereld als je stukken wegneemt?

Kun je dit logische raadsel niet aan? Maak je geen zorgen, dit mysterie heeft duizenden mensen gefrustreerd en verward achtergelaten.

Het antwoord wordt onthuld

Heb je het antwoord niet kunnen vinden?

Het juiste antwoord op het raadsel is een gat.

Als je het antwoord ziet, ligt het zo voor de hand, dat hoe meer vuil je weggraaft, hoe groter het gat wordt.

Heb je het raadsel in je eentje opgelost? Dan moet je wel heel scherp zijn. Je hersenen zullen je dankbaar zijn voor deze leuke hersenkraker.

Scroll naar boven