Russische zender laat simulatie zien waarin ze Europa plat bombarderen

De Russische staatstelevisie heeft opgeschept dat ze Europese steden in slechts 200 seconden kunnen vernietigen van de aardbodem. Dit hebben ze laten zien doormiddel van een simulatie.

Russische staatspropaganda

Propaganda is een instrument wat voor Poetin veelvoudig wordt gebruikt sinds de invasie van Oekraïne. Hij heeft beweerd dat het ‘slechts’ gaat om een ‘speciale militaire operatie’, om de het Oost-Europese land te ‘denazificeren’, een mening die door vrijwel niemand wordt gedeeld in de internationale gemeenschap.

ALs gevolg hiervan hebben talloze landen Rusland sancties opgelegd als vergelding tegen zijn invasie. Er worden steeds zwaardere wapens geleverd. En terwijl dit verschrikkelijke conflict voortduurt, bestaan er ook zorgen dat Poetin in staat is om massavernietigingswapens te gaan gebruiken, waaronder nieuwe hypersonische raketten.

60-minutes programma

Het 60 Minutes-programma van de Russische staatstelevisie heeft nu aangekondigd dat het land de mogelijkheid heeft om Londen, Parijs en Berlijn van de kaart te vegen binnen 202 seconden. Dit deden de presentatoren doormiddel van een angstaanjagende simulatie.

Een van de andere presentatoren van de show wees erop dat aangezien het VK ook kernwapens heeft, de dreiging van een vergeldingsaanval betekende dat ‘niemand deze oorlog zal overleven’. Als we bedenken dat Rusland nummer één staat op de lijst van landen met de meeste kernwapens, is dat een beangstigende gedachte..

Laat een reactie achter

Scroll naar boven