PSV-fan zet tattoo van stand Eredivisie, maar maakt een zeer pijnlijke fout

Tat

Iedereen die Ajax geen warm hart toedraagt, heeft de afgelopen weken in een deuk gelegen om de prestaties van de Amsterdammers.

Wanprestaties

Dat begon al met de aanstelling van de vage Duitser Sven Mislintat, gevolgd door een driejarig contract voor Maurice Steijn.

Veel fans hadden daar van meet af aan geen vertrouwen in. Er werd voor ruim 120 miljoen euro aan nieuw spelersmateriaal gehaald. De meesten bakken er niets van.

Aapjaks

In de Eredivisie gaat het allesbehalve lekker voor Ajax. Van de eerste negen wedstrijden werden slechts 2 duels gewonnen en dat zorgt vooral voor leedvermaak in Eindhoven en Rotterdam.

Zowel Mislintat als Steijn is inmiddels niet meer werkzaam in de ArenA. De een hield het drie maanden vol, de ander mocht vier maanden slecht presteren.

Tattoos

Vorige week belandde Ajax op de 18e en laatste plaats in de Eredivisie. Dit was nooit eerder voorgekomen en reden voor veel mensen om hier flink om te lachen.

Een PSV-fan besloot om dit historische moment te laten vereeuwigen op zijn lichaam. Het gaat om supporter Shakky Wan.

Shakky heeft een hekel aan Ajax. Om die reden liet hij eerder al een tattoo zetten boven zijn bil. Hier staat de tekst: ”I shit on Ajax”.

Inmiddels is Shakky nog een lichaamsversiering rijker. Hij heeft een afbeelding van Teletekstpagina 819 laten zetten. Tegen Omroep Brabant zegt hij: ”Als we ze kunnen vernederen, dan doen we dat.”

Spelfout

Afijn, Shakky loopt inmiddels rond met een foto van de tussentijdse stand (na tien wedstrijden). Dat Ajax inmiddels geen 18e meer staat maar 15e, boeit hem niet.

De tattoo is trouwens niet helemaal goed gelukt. Degene die het plakplaatje gezet heeft, snapte niet hoe het woord Eredivisie geschreven moest worden.

Daardoor gaat Shakky nu helemaal viraal. Niet om zijn tattoo, maar voornamelijk omdat er Eredivise staat. Een competitie die niet bestaat.

Eredivisie

Achja, hij zal het wel laten corrigeren. Wat vind jij van deze tattoo? Laat het weten in de comments en deel dit bericht!

Scroll naar boven