Papa probeerde zijn vierjarige dochter te verkopen voor seks via soort ‘Marktplaats’ Craigslist – hier is de straf van de rechter

De verantwoordelijkheid die je op je neemt als ouder zijnde is van levensbelang en dit dient serieus genomen te worden.

Nog een ander leven bij je te hebben die volledig afhankelijk van jou is. In feite is het misschien wel het grootste dat er is, dus het is geen wonder dat de band die gesmeed wordt tussen een ouder en hun kind zo vaak onbreekbaar is.

Helaas is dat niet altijd het geval. Om redenen die voor de overgrote meerderheid van ons onverklaarbaar zijn, zijn er mannen en vrouwen die hun kinderen blootstellen aan ondenkbare vormen van misbruik. In het geval van de 30-jarige Andrew Turley, oorspronkelijk uit Wisconsin, is er geen woord meer om het kwaad te beschrijven dat zich bijna manifesteerde. Gelukkig werd Turley op het laatste moment gestopt …

In 2018 werd Turley veroordeeld tot een gevangenisstraf van 60 jaar voor pogingen om zijn 4-jarige dochter voor seks te verkopen op Craigslist. Craigslist is een soort ‘Marktplaats’ in Amerika.

Volgens the Houston Chronicle werd Turley veroordeeld voor de handel in een kind en de meeslepende prostitutie van iemand onder 18 jaar.

Blijkbaar kwam de 30-jarige onder de aandacht van de House Police Department Officers na het plaatsen van een advertentie op Craigslist in 2015, waar hij de kans bood om seksuele relaties te hebben met zijn 4-jarige dochter. In latere e-mailuitwisselingen met een geheime officier, verzekerde hij dat zijn kleine meisje “slaapmedicijnen” zou krijgen, en zei dat zijn dochter “jonger was dan 10”.

Nadat hij de advertentie ‘Spelen met het klein meisje van papa’ had genoemd, vertelde Turley de officier dat de vierjarige misschien ’te jong was voor geslachtsgemeenschap maar al het andere was in orde’.

Na overeenstemming te hebben bereikt over een tijdstip en plaats met Turley – wat toevallig in het Houston-gebiedsappartement van de moeder was – ontmoette de geheime officier Hurley en werd naar een slaapkamer gebracht na het omruilen van de vooraf bepaalde vergoeding van $ 1.000 voor twee uur. Volgens de Houston Chronicle luidde een verklaring: “Bij de aankomst van de undercoverofficier controleerde Turley het geld, begeleidde hem vervolgens naar een slaapkamer waar het meisje in bed lag en onder invloed leek te zijn van ‘onbekende substantie’.”

Volgens ABC 13 had de moeder van het meisje geen weet van wat er gebeurde en werd ze daarom niet aangeklaagd hiervoor. Op vrijdag werd Turley veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf voor elk van zijn twee aanklachten. Hij komt pas in aanmerking voor vrijlating als hij 75 jaar oud is.

Gelukkig werd de advertentie van Turley opgemerkt door de autoriteiten voordat er iets kon worden gedaan door iemand anders die van plan was zijn dochter kwaad te doen. Het walgt van me om te bedenken dat er mensen zoals Turley zijn die vrij rondlopen in deze wereld!

Op dit punt is het beste wat we kunnen doen dit verhaal delen in de hoop het bewustzijn te verspreiden en proberen te voorkomen dat dit soort dingen nooit zullen gebeuren. Help ons dit verhaal aan je familie en vrienden te vertellen en denk eraan, als je iets ziet – zelfs iets wat mogelijk niet zo storend is als Turley’s advertentie – zorg dan dat je reageert.

Bron: ABC 13

Laat een reactie achter

Scroll naar boven