Opa vraagt kleinzoon lugubere grap uit te halen tijdens zijn uitvaart

Oma vraagt kleinzoon om bizarre grap uit te halen bij haar uitvaart

Een kleinzoon staat voor een groot dilemma om de laatste wens van zijn opa, die binnenkort sterft, in vervulling te laten gaan. De stervende man wil dat zijn kleinzoon een nogal lugubere grap uithaalt tijdens zijn uitvaart om “iedereen de stuipen op het lijf” te jagen.

Afscheid nemen van een geliefde is nooit makkelijk. Zelfs als je het aan ziet komen is het enorm moeilijk om jezelf hier op voor te bereiden. Laat staan welke emoties er naar boven komen bij de uitvaart.

Laatste grap

Een kleinzoon is helemaal in de war nadat zijn opa hem vertelde dat hij niet lang meer te leven heeft en hem vervolgens om een laatste gunst vroeg. De man, die binnen zijn familie als ‘een grappig persoon’ te boek staat, wil nog één laatste grap uithalen met zijn familie.

Opa vraagt kleinzoon lugubere grap uit te halen tijdens zijn uitvaart

Op het forum Reddit schrijft de kleinzoon: “Vlak voordat mijn opa sterft wil hij mij zijn telefoon geven. Wanneer hij overleden is, wil hij dat ik tijdens de uitvaart de aanwezigen een SMS stuur om hen te bedanken dat ze op de uitvaart zijn. Alleen maar om hen te laten schrikken.”

Dilemma

De jongen staat naar eigen zeggen voor een hels dilemma. Hij vindt de grap eigenlijk te ver gaan, maar wil ook de wens van zijn opa respecteren. “Aan de andere kant wil ik geen belofte doen, om deze wanneer hij er niet meer is te verbreken.”

Scroll naar boven