Nieuw onderzoek: in deze landen hebben mannen de grootste staaf in hun broek

Wist je dat de gemiddelde man het ongeveer vijf-en-een-halve minuut vol houdt in bed, wat ongeveer de helft is van wat zij hadden gehoopt. Onderzoeken tonen aan dat iemands kijk op porno een verkeerd beeld kan scheppen.

Lengte in de slaapkamer: Meer dan tijd

Als het op lengte in de slaapkamer aankomt, is er nog een andere discussie. Sommige mannen maken zich zorgen over de lengte van hun geslachtsdeel.

Gelukkig is er veel data beschikbaar die beweert de gemiddelde grootte voor bijna elk land te weten. Volgens de World Population Review ligt de gemiddelde grootte tussen 12,9 en 13,92 cm.

Grootte en andere factoren

De grootte van het geslachtsdeel correleert niet met factoren zoals vruchtbaarheid of het gemiddelde aantal seksuele partners. Als je uitblinkt in de slaapkamer, komt dat door andere kwaliteiten, niet door wat er tussen je benen zit.

Wereldwijd waren Britse mannen iets boven het gemiddelde met 14,3 cm, maar in Europa waren de Nederlanders het grootst met gemiddeld 15,6 cm. Wereldwijd werd het grootste gemiddelde gevonden in Soedan met 17,95 cm, gevolgd door de Democratische Republiek Congo met 17,93 cm.

Betrouwbaarheid van Gegevens over Grootte

Deze data moet echter met een korreltje zout worden genomen. Onderzoeken naar de grootte van het geslachtsdeel vertrouwen vaak op zelfrapportage. Bovendien is er een ‘vrijwilligersbias’: mannen met een groter geslachtsdeel melden zich eerder aan voor dergelijke onderzoeken.

De belangrijkste conclusie is dat er niet veel variatie is in de werkelijke gemiddelde grootte van land tot land. Wat je ook hebt, het is waarschijnlijk voldoende voor wat er van je gevraagd wordt.

Scroll naar boven