Moeder krijgt enorme kritiek op ‘unieke’ babynamen voor haar kinderen

Moeder krijgt enorme kritiek op 'unieke' babynamen voor haar kinderen

Een zwangere moeder van drie kinderen heeft op Facebook bekendgemaakt welke namen haar kinderen hebben en welke naam ze aan haar aanstaande kindje wil geven. De vrouw kreeg echter niet de reacties waar ze op had gehoopt…

Het verzinnen van een naam voor je baby kan erg lastig zijn. Ga je voor een traditionele naam, of kies je voor een bepaalde naam die je vrijwel nooit hoort? De moeder uit dit verhaal kiest ervoor om een naam te geven die, op zijn zachtst gezegd, maar weinig voorkomt.

De vrouw heeft al drie kinderen, twee jongens en een meisje, en die hebben aparte namen. Zo heet haar dochtertje Storm West Coast. De twee jongens heten Chancey’boy Blake en Starelle Sapphire Rose. In augustus van dit jaar is de geboorte van haar vierde kind gepland. Ze gaat een keuze maken tussen Mariyah River Rain of August Forrest Fox, aldus de vrouw.

Reacties

Onder de post hebben honderden mensen hun mening over de namen geschreven. Die zijn niet positief. Iemand schrijft: ”Wow, jij moet je kinderen echt haten”. Iemand anders schrijft: ”Dit kan niet echt zijn. Niemand is zo dom deze namen aan kinderen te geven.”

Scroll naar boven