Man weigert extra bagagekosten te betalen – wordt toegejuicht na geniale truc

extra bagagekosten

Vliegen is tegenwoordig heel anders dan het vroeger was in Nederland. Het is nu bijvoorbeeld verstandig om je veiligheidsgordel gedurende de hele vlucht vast te houden vanwege mogelijke turbulentie. Ook het boeken van vliegtickets is ingewikkelder geworden, aangezien je nu vaak extra moet betalen voor diverse zaken, zoals extra bagagekosten.

Man weigert extra bagagekosten te betalen

Denk hierbij aan het kiezen van je stoelen of voor eventuele extra bagage. Bij veel luchtvaartmaatschappijen moet je handbagage, zoals een rolkoffer, aan strikte afmetingen voldoen, anders betaal je extra. Zo bleek de rolkoffer van deze Ryanair-passagier net iets te groot om zonder extra kosten mee te mogen.

Het personeel vertelde hem dat hij 70 euro extra moest betalen vanwege de te grote afmetingen van zijn koffer. Dit zinde hem absoluut niet, dus besloot hij ter plekke zijn koffer iets te verkleinen. Het luchtvaartpersoneel keek verbaasd toe, terwijl andere passagiers hem toejuichten toen zijn koffer uiteindelijk wel in de bak paste, waardoor hij geen extra bagagekosten moest afrekenen.

@davidakosta_ Mi equipo 1 – 0 Ryanair @Daniel Galvez @David jimenez ♬ sonido original – David Akosta

Extra kosten bij vliegreizen

Vliegen gaat in de aankomende jaren alleen maar duurder worden, denk bijvoorbeeld aan de vliegtaks die er hoogstwaarschijnlijk aan zit te komen. Deze belasting is bedoeld om de milieu-impact van vliegen te verminderen, maar het zorgt er ook voor dat de totale reiskosten verder oplopen.

Met al deze toenemende kosten en ongemakken zoeken steeds meer mensen naar alternatieve manieren van reizen. Een opmerkelijk voorbeeld hiervan is een koppel dat besloot permanent op een cruise te gaan wonen. Voor hen biedt het leven op zee een stabiele en comfortabele manier van reizen, waarbij ze kunnen genieten van alle luxe en faciliteiten aan boord zonder de stress en extra kosten van vliegen.

extra bagagekosten
bron: Pexels/Matthew Turner

Wat vind jij van deze nieuwe ontwikkelingen? Wij horen graag jouw mening erover. Laat dus vooral een leuke reactie achter op onze Facebookpagina, zodat wij nog veel langer mooie verhalen voor je kunnen blijven maken.

Scroll naar boven