Magda en Herman ontvangen nooit post en pikken het niet langer

Magda en Herman ontvangen nooit post en pikken het niet langer

De Hengelose Magda en Herman Meijer hebben een groot probleem. Het echtpaar ontvangen nooit post. Sinds enkele maanden hebben ze de app van PostNL op hun telefoons geïnstalleerd, die aangeeft dat er wel degelijk post onderweg is. Alleen het komt nooit aan.

Story en MAX Magazine

Het koppel is kapot van verdriet. We ontvangen niets. Geen brieven en geen pakketjes. Herman maakt zich heel bezorgd om brieven van het ziekenhuis die niet aankomen. Daardoor mist hij afspraken. Daarnaast mist hij ook zijn motorblad, dat uit Denemarken wordt opgestuurd.

Magda klaagt er flink op los: ”Wij zijn niet de enigen die wachten op post. De buurvrouw heeft hetzelfde probleem en krijgt de Story ook niet altijd terwijl een andere buurvrouw het MAX Magazine maar sporadisch ontvangt. En dan weet ik nog wel een paar mensen die niks ontvangen.

Magda heeft al vanalles geprobeerd. Zo sprak ze de postbode al eens aan, maar die verwees haar door naar Zwolle. Bellen heeft ook niets geholpen. ”Ik heb daar wel vier, vijf keer een klacht ingediend. Ze zeggen ja en amen maar er verandert dus niets.”

Magda breekt in

Op gegeven moment is Magda het zat. Ze wil verhaal gaan halen bij de verdeelpost van PostNL aan het Wilderingsplein en stormt naar binnen. Helaas is er niemand aanwezig. ”Ik zag de postzakken staan en had zelf voor postbode kunnen spelen als ik had gewild.”

Onderzoek

Een woordvoerder van PostNL denkt dat er ”ergens iets misgaat”, maar weet niet precies wat dat dan is. De volgende dag komt er een teamleider op bezoek, die wat zaken met het echtpaar bespreekt. Er blijken meer klachten uit de buurt te zijn gekomen.

PostNL gaat nu ‘controlebrieven’ sturen om te kijken of die aankomen. Magda is opgelucht: ”Ik heb nog heel wat Story’s tegoed.”

Scroll naar boven