Caroline van der Plas maakt ernstig nieuws bekend

Caroline van der Plas deelt zorgwekkend nieuws

Caroline van der Plas heeft al veel leed doorstaan. Ze verloor haar grote liefde en haar oudste broer en haar oudste zoon heeft mentale problemen. De moeilijke tijden zijn echter nog (lang) niet voorbij. De voorvrouw van de BBB wordt namelijk ernstig bedreigd.

De grote overwinning van haar BoerBurgerBeweging in alle provincies heeft politiek Den Haag op haar grondvesten doen schudden. De moeder van Caroline stal de show met haar aanwezigheid. Van der Plas had er van tevoren over nagedacht, want je familie in beeld brengen is erg risicovol.

En dat blijkt. Caroline ontvangt inmiddels talloze bedreigingen. Haar twee zoons maken zich zorgen om hun moeder. ”Ryan en Kayl zijn bang dat er een gek opstaat die mij iets aandoet. Dat hoeft geen moordaanslag te zijn, maar het kan gebeuren dat iemand me aanvalt, of een steen bij ons door de ruiten gooit.”

Minister-president

De situatie zit haar niet in de koude kleren. Op de vraag of ze de ambitie heeft om minister-president te worden zegt ze tegen Story het volgende: ”Als het echt niet anders kan, loop ik er niet voor weg. Ik zeg niet: ik wil nooit minister-president worden. Maar ik ben er niet mee bezig.”

De komende tijd zal Caroline het overigens rustiger aan gaan doen. ”Ik merk dat ik tijd nodig heb om met mijn familie en vrienden door te brengen.”

Schrijf je in en krijg direct het leukste, meest spraakmakende en laatste nieuws.

[newsletter_form type=”minimal”]

Scroll naar boven