Lorenzo gaat verder als Sterre: ”Borstvergroting van de snackbar gekregen”

Lorenzo gaat verder als Sterre: ''Borstvergroting van de snackbar gekregen''

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de wekelijkse YouTube-show Roddelpraat. En daarin was niemand minder dan Tukkertje Lorenzo te gast. Althans, hij gaat nu door het leven als de beeldschone Sterre.

Tukkertje Lorenzo

Tukkertje Lorenzo kun je kennen van een aantal dingen. In Twente en omstreken kwam hij in de picture als superfan van de club.

Hij bezocht trainingen en niet alleen om de verrichtingen van zijn favoriete spelers te volgen. Ook besloot hij zijn liedjes te laten horen. Dat werd niet altijd gewaardeerd. Zo ging Dennis Schouten een keer met hem mee. De twee namen een grote speaker mee en werden verwijderd van het complex.

Lorenzo gaat verder als Sterre: ''Borstvergroting van de snackbar gekregen''

Tukkertje kwam daarna op een vervelende manier in het nieuws. In juni 2021 ging hij samen met zijn stiefvader en broertje naar de binnenstad van Almelo. Oranje speelde en het trio wilde er een leuk feestje van maken. Dat eindigde is ellende. Er doken een paar fans van Heracles Almelo op.

Dat is de aartsrivaal van FC Twente. Toen ze Lorenzo in het vizier kregen, werd hij belaagd. Hij moest meerdere slagen en trappen incasseren en ook zijn auto werd vernield.

Lorenzo wordt Sterre

Lorenzo, die meermaals te gast is geweest bij het programma Roddelpraat, zat gisteravond weer in de uitzending. Daar liet hij weten verder te gaan als vrouw. Hij heet nu Sterre.

Sterre had vroeger een hekel aan transgenders, maar is er nu zelf een. ”Ik ga ook voor de operaties en zo. Ik ben aangemeld op de wachtlijst.” In de tussentijd heeft Sterre al wel een ‘gender identity card’. Hij legt ook direct uit wat dat is: ”Ik heb nu een extra kaartje met een foto van mij als vrouw.”

”Want ik heb ook nog mijn id-kaart waar ik op sta als man. Maar als ik die moet laten zien, zeggen ze: ‘Je lijkt er niet op’. Daarom heb ik nu ook een andere kaart.”

Borstvergroting

Sterre blijkt een borstvergroting te hebben gekregen, gesponsord door de lokale snackhoek in Hengelo. ”Dit heb ik dankzij Twentecorner XL, Chickenhouse en Snackbar de Automatiek. Dat zijn de sponsors!” Het is nog niet helemaal duidelijk op welke datum Sterre de rest van de operaties zal ondergaan:

Scroll naar boven