Links doet hele heftige oproep: ‘Vanavond allemaal de straat op’

Links doet hele heftige oproep: 'Vanavond allemaal de straat op'

De verkiezingswinst van Geert Wilders valt niet bij iedereen in goede aarde. De extreemlinkse organisatie Antifa roept op om vanavond ‘massaal de straat’ op te gaan en te demonstreren tegen Geert Wilders. Dat valt te lezen op X (Twitter).

Demonstratie

De oproep luidt: ‘Kom in verzet tegen een Wilderskabinet’. Demonstranten wordt gevraagd om naar Utrecht te komen om daar hun onvrede kenbaar te maken.

De locatie betreft het Stadhuisplein en sympathisanten wordt verzocht om 18.00 uur gereed te staan. Op de foto’s hebben ze een rood kruis door zowel het logo van de PVV als het gezicht van Geert Wilders geplaatst.

Tilburg

Ook in Tilburg wordt een protest voorbereid. Ook daar wil Antifa bij het lokale treinstation dat mensen ‘in verzet komen’ en zich ‘laten horen.


Ondertussen plempen tientallen mensen hun frustraties over de nederlaag van links middels berichten op Twitter. Mensen die op de PVV hebben gestemd zijn ‘racisten, of zijn voor racisme’.

Wij dienen officieel onze mening niet te verkondigen, maar je hebt slechte verliezers en nog slechtere verliezers. Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties.

Scroll naar boven