Kantinejuffrouw ontslagen na het geven van eten aan hongerig kind die niet kon betalen

In de huidige wereld van regels en wetgevingen kan zelfs het ‘juiste’ doen je in de problemen brengen. Dat was in ieder geval het geval voor een New Yorkse School Kantinejuffrouw die werd ontslagen omdat zij een student voedsel gaf, ondanks hij er niet voor kon betalen.

De New Hampshire Union Leader beweert dat Bonnie Kimball, die in de lunchroom in de Mascoma Valley Regional High School werkte, op 28 maart voor $8 aan voedsel had gegeven. De student vertelde vervolgens dat hij zijn moeder moest vertellen dat hij het geld later moest betalen.

Kimball vertelde het aan Valley News: “Ik zei stilletjes:” Vertel (je) moeder dat je geld nodig hebt “.

Ondanks dat de jongen de volgende dag de rekening betaalde, werd Kimball ontslagen. De leverancier van het eten legde in een brief uit dat de districtmanager Kimball zag die de ‘procedure van de onderneming, het kostenbeleid van de school en de federale regelgeving voor gratis maaltijden’ overtreden.

Kimball werkte vijf jaar voor het bedrijf en vertelde aan Valley News dat ze de bevelen van haar directe supervisor had gevolgd om deze scène te voorkomen.

Ze beweert dat haar baas had verteld dat ze voedsel moest geven aan studenten die niet konden betalen, en vertelde hen dat ze geld nodig hadden op hun rekeningen.

Twee van de voormalige collega’s van Kimball traden af in protest en liet weten dat studenten en het personeel van de school nu hun steun aan Kimball moest tonen.

Het heeft zeker veel discussie veroorzaakt! Wat denk jij? Had Kimball gelijk of ongelijk? Laat het ons weten in de comments!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven