Jongen wil Joodse man in Antwerpen slaan, en krijgt te maken met Krav Maga

Antwerpen

Op internet gaat een bijzonder filmpje viraal. Hierop is te zien hoe een jongen voornemens is een man in Antwerpen aan te vallen. De man, die Joods blijkt, leert de jongen echter vliegensvlug een lesje en werpt hem zonder moeite op de grond.

Spanningen

Sinds 7 oktober zijn de spanningen in de westerse wereld enorm toegenomen. Zoals bekend werden onschuldige mensen op een muziekfestival door Hamas-leden afgeslacht.

Sindsdien is het in het westen hommeles. Niet voor niks moesten sommige Joodse scholen dicht en voelen Joodse burgers zich bang.

Ook worden er in het westen talloze demonstraties georganiseerd. Mensen gaan in Nederland zelfs op stations zitten om op die manier aandacht te vragen voor Palestijnen.

Wat we daar van vinden is niet belangrijk. Laten we het er maar op houden dat het beter is al mensen elkaar met respect behandelen. Daar komen we verder mee, lijkt ons.

Antwerpen

Het filmpje, afkomstig van de website Viraal Vandaag, laat zien hoe een Joodse man over straat loopt in Antwerpen. Hij doet niets bijzonders, maar dan verschijnt er opeens een jongen die iets roept.

Wat hij roept weten we niet, maar de jongen neemt vervolgens een houding aan alsof hij een klap wil uitdelen. De man is niet van plan zich te laten meppen en grijpt vakkundig in. Binnen twee seconden heeft hij de jongen op de grond gegooid.

Waar deze mafketel eerst nog stoer deed, roept hij nu om zijn mammie. Het is gefilmd door een paar jongeren die in een appartement staan toe te kijken.

Moraal van het verhaal: doe niet tijger als je pussy bent. Oh ja, en wees gewoon lief voor elkaar, in plaats van elkaar naar het leven staan. PEACE OUT!

Scroll naar boven