Joe (51) heeft 180 vrouwen zwanger gemaakt, maar is nog steeds vrijgezel

Joe Donor

Een Britse spermadonor die al meer dan 180 vrouwen zwanger heeft gemaakt via zijn zaadcellen, klaagt over het feit dat hij al jaren vrijgezel is. Hij denkt dat vrouwen hem niet willen omdat ze ‘jaloers’ zijn op zijn leefstijl.

Kinderen

”Het is moeilijk om iemand te vinden die mijn leefstijl tolereert”, zo zegt de 51-jarige Joe uit het Britse Newcastle tegen The Sun.

”Vrouwen zeggen eerst dat ze er geen moeite mee hebben, maar het maakt vrouwen jaloers. Een vrouw wil een man die is toegewijd aan hen en het kind, maar ik heb meer dan 180 kinderen.”

‘Engel uit het noorden’

Joe heeft zichzelf de bijnaam de ‘engel van het noorden’ gegeven, omdat hij zichzelf opwerpt voor vrouwen die graag een kind willen. Joe heeft in slechts 13 jaar, al 180 kinderen gemaakt.

Geen geld

Om het verhaal nog gekker te maken: Joe krijgt geen cent betaald voor zijn diensten. Hij reist van de Verenigde Staten tot aan Singapore om zijn zaadjes te planten (letterlijk).

Hij wil vrouwen dus gratis helpen. ”Steeds meer vrouwen wenden zich tot particuliere spermadonoren om te omzeilen dat ze naar kunstmatige inseminatie – en in – vitrofertilisatieroutes moeten gaan. In de Verenigde Staten kost dat al snel zo’n 11.000 dollar.

Contact met de kinderen

Joe is geen anonieme donor. Hij beweert met ongeveer 60 van de 180 kinderen in contact te zijn. ”Sommige kinderen zie ik dagelijks, anderen spreek ik via WhatsApp.”

Joe hoopt dat hij op een dag een vrouw ontmoet die hem accepteert zoals hij is. De vrouw moet echter wel een kinderwens hebben en moet ook begrijpen dat hij al 180 kinderen heeft. ”Dat vind ik wel belangrijk, want ik zie mijn kinderen vaak.”

Scroll naar boven