Jong meisje aangerand in NS-trein: “Mama bel me a.u.b. terug

Lichtgetinte man loopt met rondzwaaiende penis door NS-trein

In de trein van Zwolle naar Arnhem is afgelopen maandag een meisje van 15 aangerand. De dader, een oudere man, greep haar vast en begon haar tussen haar benen te betasten.

Het meisje is onderweg naar school als er ter hoogte van Dieren een oudere man naast haar komt zitten. De man stopt vrijwel meteen zijn handen tussen de benen van het meisje, die verstijft van angst. Pas in Zutphen weer het slachtoffer te vluchten. De man blijft vermoedelijk in de trein zitten.

Mama bel me terug a.u.b

“Toen ik wakker werd had ik tig gemiste oproepen van mijn jongste dochter”, zo vertelt de moeder van het meisje. “Toen ik haar SMS las met de woorden ‘Mama bel me a.u.b terug heb ik direct gebeld.”

Wat de vrouw te horen krijgt gaat door merg en been, zo zegt ze tegen Hart van Nederland. “Ze was zo hard aan het huilen. Het is pure pijn en onmacht wat je dan voelt.”

Meisje aangerand in NS-trein: "Mama bel me a.u.b terug

Broek meegenomen

De politie heeft de broek van het meisje meegenomen om te kijken of daar DNA -materiaal op wordt aangetroffen. Ook zullen de beelden van bewakingscamera’s worden bekeken. De moeder van het meisje zegt dat de dader is lichtgetinte man is die tussen de 40 en 50 jaar oud is.

Scroll naar boven