Islamitische man doodziek door hamburger met spek: “Alles onder gekotst”

Onlangs bezocht de 22-jarige Gundogdu een Burger King-restaurant op luchthaven Stansted. Hij vroeg expliciet om geen spek op zijn dubbele cheeseburger. Helaas werd zijn verzoek niet ingewilligd, wat leidde tot een onaangename ontdekking.

Spek in de burger: een schokkende ontdekking

Na het ontvangen van zijn bestelling ontdekte Gundogdu dat er spek in zijn burger zat, ondanks zijn verzoek dit weg te laten. Dit leidde tot een verrassing voor Gundogdu, die bepaalde voedselproducten vermijdt.

@gundogdu_yuz THIS IS ABSOLUTELY DISGUSTING 😡😡🤮 @Burger King @Burger King UK #disgusting #fyp #viral #bacon #getthisviral #gundogdu_yuz ♬ original sound – Gundogdu_yuz

Lichamelijke en emotionele reactie

Deze ontdekking had een grote impact op Gundogdu. Hij vertelde: “Zelfs een klein hapje zorgde ervoor dat ik me zowel mentaal als fysiek ziek voelde. Ik kon drie dagen lang nauwelijks eten.” Het ongewenste spek in zijn maaltijd beïnvloedde zijn eetlust en stemming ernstig. Dit voorval toont aan hoe diep voedselkeuzes geworteld kunnen zijn in persoonlijke overtuigingen en tradities.

Reactie van Burger King: onvoldoende

Gundogdu uitte zijn klachten bij Burger King, maar kreeg weinig begrip. De excuses van de fastfoodketen waren ontoereikend. Hij zei: “Ik ging terug om te klagen, maar hun reactie was teleurstellend. Een simpele verontschuldiging, verder niets, wat me erg verbaasde.” Dit roept vragen op over de klantenservice en het klachtenbeheer bij grote fastfoodketens.

Online aandacht zoeken

Om zijn frustraties te delen, plaatste Gundogdu een video op TikTok waarin hij de hamburger met spek liet zien. Hij wilde hiermee aandacht vragen voor zijn ervaring en het belang van goede klantenservice benadrukken. De reacties op TikTok waren gemengd, waarbij sommigen benadrukten dat het meer ging om het respecteren van klantverzoeken dan om religieuze overtuigingen.

Scroll naar boven