Bruid eist drie minuten na huwelijk al scheiding

Bruid eist drie! minuten na huwelijk alweer scheiding en wil haar man nooit meer zien

Een pasgetrouwd stel is drie minuten nadat zijn tot man en vrouw werden verklaard, alweer gescheiden. Oorzaak is een opmerking van de bruidegom. Die viel niet lekker bij de bruid, die meteen handelde. Het koppel is drie minuten man en vrouw geweest.

Bruid struikelt

Nadat de trouwprocedure achter de rug was, wilde het stel de ceremonie verlaten. Daar struikelde de bruid. Volgens Q8 News, zou haar man haar daarop ‘dom’ hebben genoemd.

Bruid eist drie! minuten na huwelijk alweer scheiding en wil haar man nooit meer zien

De bruid zou daarop woedend zijn geworden. Ze zou zijn teruggelopen naar de ambtenaar en verzocht hem het huwelijk meteen te beëindigen.

Het bericht is ook overgenomen door The Mirror. De trouwambtenaar zou akkoord zijn gegaan en scheidde de twee van elkaar, nadat hij hen drie minuten eerder nog met elkaar had verbonden.

Het koppel, afkomstig uit Koeweit, heeft het record te pakken van kortste huwelijk ooit in de geschiedenis van het land. Het verhaal gaat het hele internet over en veel mensen vinden dat de vrouw de juiste beslissing heeft genomen door de scheiding aan te vragen.

Geen respect

Iemand schrijft op X (Twitter): ”Een huwelijk zonder respect is gedoemd te mislukken.” Een ander schrijft: ”Als iemand zoiets al aan het begin zegt, is het beter om bij hem weg te gaan.”

Het is niet duidelijk hoelang de twee bij elkaar waren voordat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt. Wel is de vrouw na haar scheiding woest weggebeend. Ze zou de man te verstaan hebben gegeven dat ze hem nooit meer wil zien.

Dit verhaal klinkt natuurlijk bizar. Onderstaand de tweet van Mirror. Als je daarop klikt kom je bij het originele artikel. Deze is vanzelfsprekend in het Engels.

Scroll naar boven