Halloween-act in Toverland gaat mis: Jongetje door vlijmscherp speer geraakt

In het Nederlandse attractiepark Toverland zijn meerdere bezoekers afgelopen zaterdag erg geschokken. In het park liet een Halloween-acteur een vlijmscherp speer uit zijn handen vallen tijdens een act. Deze raakte een jongetje.

Toverland

Het voorval gebeurde tijdens de parade, die om 18.15 uur voorbijkomt op Halloween Nights. Gerdurende de parade lopen er een aantal personages uit meerdere horrorbelevingen rond.

Ze maken zogeheten ‘scare zones’, waarbij bezoekers de stuipen op het lijf  wordt gejaagd bij entreegebied Port Laguna. Op meerdere momenten laten ze bezoekers dus flink schrikken.

Halloween-act in Toverland gaat mis: Jongetje door vlijmscherp speer geraakt

Zaterdag

Afgelopen zaterdag lukte dat beter dan men had gehoopt. Terwijl de Trojaanse krijger zijn act uitvoerde, liet hij onverhoopt zijn speer los.

In een inmiddels verwijderde video op TikTok, is te zien hoe de acteur zelf ontzettend schrikt van de onbedoelde actie. Hij is er als de kippen bij de speer weer op te pakken.

Nadat is gebleken dat het kind op het nippertje is ontkomen aan erger, de punt is namelijk vlijmscherp, pakt de man de speer op en loopt verder.

In de video, die ook op YouTube is geplaatst, is te zien en te horen dat omstanders gillend, maar daarna lachend, reageren op de kwestie.

Halloween-act in Toverland gaat mis: Jongetje door vlijmscherp speer geraakt

Reactie

Een woordvoerster van Toverland reageert nogal luchtig en zegt: ”Deze zombiekrijger is pas net herrezen. De coördinatie van zijn handen en ogen is zo te zien nog eens beetje roestig.”

Toverland hoopt dat het kind in kwestie ‘niet te hard’ in aanraking is gekomen met de speer, zo stelt de woordvoerster. Maar dat het kind geluk heeft gehad, moge duidelijk zijn. Onderstaande de verwijderde video, die herplaatst is op YouTube. Niet schrikken he 😉

 

Scroll naar boven