Evelien de Bruijn neemt emotioneel afscheid van haar zoon

Het was een emotionele dag voor radio- en televisiepresentatrice Evelien de Bruijn. Ze heeft op Schiphol afscheid moeten nemen van haar geliefde zoon Boris. Ze doet haar verhaal op Instagram.

Afscheid op Schiphol

Bij een foto schreef de radiovrouw het volgende: “Deze trotse en immens emotioneel incontinente moeder heeft net, -samen met z’n vader, bonusvader, oma en bestie- haar grote zoon uitgezwaaid. Hij vertrekt naar zijn droomstad New York, waar hij gaat studeren aan zijn droomuniversiteit.”

En dat is niet zomaar even studeren. Boris vertrekt voor 16 maanden naar de Verenigde Staten. Evelien vertelde hierover dat de afgelopen tijd heel fijn was om met haar zoon door te brengen: “Ergernissen over volle asbakken en vieze kleren op een hoopje, die werden vergeten door de mooie gesprekken, een avondje doorhalen of een ‘paardenbeet’ in mijn knie.”

Onlangs luchtte de Bruijn haar hart over een onderwerp wat erg belangrijk voor haar is. Ze ergert zich aan mensen die een hond hebben gekocht tijdens de corona periode: “Op een gegeven moment gaan mensen weer aan het werk en dan zit het beestje alleen thuis”.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven