Emma Wortelboer: ”Groningen is een k*tprovincie waar niks te doen is”

Emma Wortelboer: ''Groningen is een k*tprovincie waar niks te doen is''

Emma Wortelboer moet het flink ontgelden op sociale media. In de SBS-talkshow ‘Marcel & Gijs’ noemde ze de provincie Groningen een ”k*tprovincie”. Dat komt haar op felle kritiek te staan. Oud-wielrenner Gert Jakobs is duidelijk: ”Emma is een loser.”

K*tprovincie

Wortelboer wond er geen doekjes om. Bij de talkshow zei ze er het volgende over: ”Ik vind Groningen gewoon een k*tprovincie. Er is niet heel veel te doen.”

Emma is ook niet te spreken over het feit dat het er vlak is en de wind er waait: ”Wat is er nou écht leuk aan Groningen? Noem één ding.”

Gert Jakobs

Gert Jakobs staat perplex van de uitspraken. ”Emma Wortelknol roeptoetert op nationale tv: Groningen is een k*tprovincie. Daar waas mensen noot klagen maar dragen, hard werken, met de poten in de klei staan en het hart op de juiste plaats hebben zitten. Je weet niet wat je zegt, loser.”

Bijval

Andere mensen gaan ook los op Twitter. De nare berichten aan het adres van Emma zullen we maar niet aanhalen, maar er zijn ook mensen die juist aangeven wat er mooi is aan Groningen.

”Nou, dat Emma Wortelboer er bijvoorbeeld nooit komt.”

Emma Wortelboer:

 

Scroll naar boven