Duncan Laurence openhartig over moeilijke periode – “ben mezelf verloren”

Songfestival-winnaar Duncan Laurence heeft een erg moeilijke periode achter de rug. In een emotioneel bericht op sociale media vertelt hij dat hij de afgelopen tijd veel ‘ups’, maar ook diepe dalen heeft meegemaakt.

Internationale bekendheid

Momenteel is hij op tournee, verloofd en boekte zelfs internationaal succes in Amerika met zijn hitnummer Arcade. Dat neemt echter niet weg dat hij behoorlijk wat dieptepunten heeft gekend: “Deze laatste twee jaar zijn zwaar geweest. Met heel veel ‘ups’ en ‘downs’.”

“Ik ben mijzelf verloren soms. Ik ging te ver met mijzelf te pushen, vaak in de verkeerde richting. Ik verloor het plezier hebben in de dingen die ik graag deed en als klap op de vuurpijl kon ik mijzelf niet helpen. Ik moest wachten.”

Corona

De crisis heeft ook niet meegeholpen met de gemoedstoestand: “Binnen zijn liet mij gevangen voelen. Het was alsof de wereld verderging, maar ik niet. Ik worstelde met mijn emoties en gedachten.” Ondanks deze tegenslagen heeft de zanger zichzelf knap weten te herstellen.

“Ik liet dingen los en focuste mij op de dingen die ik WEL heb. Mijn gedachten veranderden en zo ook mijn wereld. Ik voel mij nu sterker dan ooit.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven