Draag jij kleding met (eet)vlekken? Dat kan betekenen dat je een hoog niveau van intelligentie hebt

Niemand is perfect, en we maken allemaal van tijd tot tijd rommel.

Maar de wetenschap beweert nu dat als je vaak merkt dat je felgekleurde kleding vermijdt omdat je ze zou verknoeien met vlekken terwijl je van je maaltijden geniet, dan zou je moeten stoppen met medelijden met jezelf te hebben. Er is absoluut niets mis met jou, en het zijn mensen die geen rommel maken die misschien iets te vrezen hebben.

Volgens de wetenschap kan het vies maken van je kleding betekenen dat je een hoger niveau van intelligentie hebt.

Je begrijpt waarschijnlijk niet hoe vieze kleding zich verhoudt tot hogere intelligentie, maar je zult snel genoeg ontdekken waarom.

Al die tijd heb je je waarschijnlijk wel voorgesteld dat bevlekte kleding betekende dat je onhandig was. Maar de waarheid is dat vieze kleding betekent dat je je brein iets anders gebruikt.

Als je bijvoorbeeld die kop koffie naar je mond tilt, moet je rekening houden met het gewicht, hoe je het vasthoudt, met welke snelheid je het naar je mond brengt en hoe je kunt voorkomen dat je de inhoud op jezelf morst.

Maar de geest van een intelligent persoon werkt anders, omdat hij simpelweg aan andere dingen denkt, waardoor het morsen je verrast en daarom dus vaker overkomt.

Kortom, het brein van een intelligent iemand is behoorlijk ongeorganiseerd. Je maakt dus geen rommel omdat je onhandig bent, maar omdat je hersenen meer belangrijke puzzels hebben om op te lossen dan hoe je met je voedsel om moet gaan.

Het kan duidelijk een beetje frustrerend zijn om vlekken op je kleding te krijgen. Je ziet er vreemd uit voor anderen en het doen van je was zal natuurlijk lastiger zijn.

In je achterhoofd weet je dat je altijd een puinhoop maakt van je kleding. Natuurlijk kun je je als een jong kind voelen dat regelmatig frisdrank en andere soorten voedsel op hun kleding morst, maar het heeft dus ook iets positiefs.

Je ‘onhandigheid’ kan een teken zijn van hogere intelligentie. Daarom zou je de volgende keer dat je Ketchup op je witte shirt morst niet boos moeten zijn. Glimlach en weet dat je intelligente brein betere dingen heeft om te verwerken dan het proces om een ​​broodje van je bord naar je mond te krijgen.

Dus wees trots op het maken van een puinhoop, omdat het suggereert dat je een beetje intelligenter bent dan een gemiddelde persoon. Daarom is een vlek op je kleding iets om trots op te zijn.

Bron: Food52 & Goodfullness

Laat een reactie achter

Scroll naar boven