Deze 3 jongens verbieden hun toekomstige dochters relatie met Nederlander

Deze 3 jongens verbieden hun toekomstige dochters relatie met Nederlander

Op het internet zijn bizarre beelden te vinden. Zo hebben we een filmpje gevonden waarin een interviewer de straten van Rotterdam afstruint, die hij dan een vraag stelt. Meestal is dat leuk bedoeld, omdat mensen gewoon domme antwoorden geven.

In onderstaand filmpje worden drie knulletjes aan de tand gevoeld. Zij krijgen de vraag waarmee hun dochter absoluut niet mag thuiskomen later.

De meeste mensen die over hersens beschikken, zouden bijvoorbeeld direct denken aan een partner met bijvoorbeeld een strafblad.

Nederlanders niet welkom

Maar deze jochies hebben andere gedachten. Zij willen absoluut niet dat hun toekomstige dochters een relatie krijgen met…

Nederlanders. Je hoort het goed. In Nederland woonachtige jongens staan geen Nederlanders toe als vriendjes. Maar wat is er dan mis met Nederlanders?

Het kind aan de rechterkant antwoord: ”Een morro of een tatta.” Dat is stoere taal voor een Marokkaan of een Nederlander.

De jongen naast de interviewer vindt een Marokkaan nog wel prima, maar een Nederlander is echt not done. ”Tatta, man. Ik wil geen uh..tatta-kleinkinderen.”

geen Nederlandse schoonzoon 😅😂

Het meest linkse gozertje wil ook niet dat er Hollandse jongen over de vloer gaat komen. ”Ik wil niet dat die kil (jongen) stamppot voor me gaat maken, a broer.”

Maar wat nu als een van de toekomstige dochters toch verliefd wordt op een Nederlandse jongen? ”Met een Rick, ofzo.”

Het antwoord is kort en bondig: ”Nohhh die komt niet binnen man. Ik laat hem buiten man.”

Nu vragen wij ons stiekem af hoeveel ophef er geweest zou zijn wanneer het andersom was geweest. Dan zou de wereld te klein zijn.

Laten we maar hopen dat deze jongens geen dochters krijgen. Dat scheelt een hoop ellende 🙂

Scroll naar boven