Absurde foto: Nicolleke op heterdaad betrapt

Brekend nieuws: Nicolleke opgenomen in kliniek

Onlangs werd er een ernstig gerucht naar buiten gebracht over Nicol Kremers. Juicekanalen meldden dat ze op de Kamasutrabeurs in Utrecht samen met een vriendin ‘poedersuiker’ aan het snuiven was.

Natuurlijk gaat het niet om poedersuiker, maar zonder hard bewijs is het lastig om iets dergelijks openbaar te maken. Er was immers ook een poffertjeskraam.

Absurde foto: Nicolleke op heterdaad betrapt

Roddelpraat

Maar nu is er meer aan de hand. Veel meer, want een tipgever van het YouTube-programma Roddelpraat heeft namelijk iets onthullends gedeeld.

Volgens de tipgever was Nicolleke eergisteren in een café in Eindhoven. Hij was er zelf ook en zag dat de neus van de voormalige reality-ster ‘compleet onder het poeder’ zat.

Later zag hij dat de ex-vriendin van Peter Gillis helemaal van het padje af was. Dat zijn natuurlijk geen goede ontwikkelingen voor een moeder van vier kinderen.

Fotobewijs

Vanzelfsprekend kun je een dergelijke gebeurtenis niet negeren. Om die reden heeft de tipgever een foto van haar gemaakt.

Op de foto is duidelijk te zien dat Nicol in vergaande staat van ontbinding is. Erger nog is dat ze totaal geen schaamte kent en het poeder gewoon laat zitten.

Absurde foto: Nicolleke op heterdaad betrapt

Verdrietig

Nicol Kremers gaat tegenwoordig keihard op AlleenFans. Gisteren kwam naar buiten dat ze inmiddels al 150.000 euro aan haar ‘nieuwe avontuur’ heeft verdiend.

Het gerucht gaat nu echter ook dat Nicolle intens verdrietig is over de breuk met Peter Gillis. Dat zou de reden zijn dat ze zichzelf volgiet met alcohol en verboden middelen.

Maar goed, een goed voorbeeld voor je kinderen is het natuurlijk niet.

 

Scroll naar boven