Cheryl (62) wil weer moeder worden en deelt groot nieuws

Cheryl (62) begint een nieuwe carrière: ik ben een milf met een babywens

De 62-jarige Cheryl McGregor en haar man Quaran McCain uit het Amerikaanse Georgia zijn wereldwijd beroemd. Dat komt in de eerste plaats door het leeftijdsverschil van 37 jaar, maar ook omdat de twee een familie willen starten samen.

Quran de afwasser

Voor degenen die het allemaal gemist hebben. Cheryl en Quran leerden elkaar kennen in 2012 in het restaurant waar een van Cheryls zonen bedrijfsleider was. Quran was op dat moment slechts 15 jaar oud en werkte in de afwas. De romantiek sloeg echter pas later over.

Hoewel het paar een tijdje het contact met elkaar verloor, veranderde dat in 2020. Na een tijd gedate te hebben, maakten de twee hun relatie in april 2021 officieel. Nauwelijks vier maanden later vroeg Quran de liefde van zijn leven ten huwelijk met een verlovingsring ter waarde van ongeveer €3.000.

Hoewel slechts 3 van Cheryl’s zeven kinderen de relatie van hun moeder steunen, keurde Qurans familie het huwelijk toch goed. Ondanks dat Cheryl vaak wordt gezien als de oma van Quran, beweert het koppel smoorverliefd op elkaar te zijn en dat leidde al snel tot de volgende stap.

Cheryl (62) en Quran (25) maken groot nieuws bekend op tv

Rammelende eierstokken

Cheryl, trotse moeder van 7 kinderen 15 kleinkinderen, wil graag nog een keer moeder worden. Eerder zei ze rammelende eierstokken te hebben. Quran wil ook graag vader worden en hij ziet Cheryl uiteraard als de meest perfecte moeder die er bestaat.

Maar op je 62e moeder worden is niet makkelijk. De twee hebben het wel geprobeerd, maar zonder resultaat. Daarna werd gezocht naar een draagmoeder, omdat adopteren geen optie was. Ongeveer twee maanden geleden werd duidelijk dat een draagmoeder was gevonden, maar nu blijkt die te zijn afgehaakt.

140.000 euro

Maar Cheryl en Quran geven hun kinderwens niet op. In het televisieprogramma This Morning schakelden ze onlangs in, waar ze vertelden ongeveer 140.000 euro over te hebben voor de vrouw die draagmoeder wil worden van Qurans kind. De moeder moet daarna overigens meteen afstand doen van de baby, aangezien Cheryl moeder gaat spelen. Onderstaand de beelden:

Scroll naar boven