Voor veel mensen is hun trouwdag de belangrijkste dag van hun leven. Het is dus begrijpelijk dat de dag een achtbaan van emotie is, gevuld met liefde, gelach, vreugde en tranen.

Maar het is ook een dag die speciale kleine momenten aantrekt die het des te mooier en ontroerender maken – zoals wat er gebeurde toen Jefferson en Jessica trouwden.

Tijdens de ceremonie verbaasde Jefferson zijn bruid en alle aanwezigen toen hij toegaf dat hij van iemand anders houdt. Maar zijn verklaring maakte de dag alleen maar veel mooier.

Ik ben een paar bruiloften in mijn leven geweest en ik ben altijd bijna overweldigd door de liefde en warmte van de bruid en bruidegom voor elkaar. Ik heb zelfs één of twee keer gehuild tijdens het kijken naar echtparen die hun geloften met elkaar delen. Maar de toespraak van deze bruidegom ontroerde me als geen huwelijksbelofte die ik ooit heb gehoord – en ik was er zelf niet eens bij.

Jefferson en Jessica zijn een Portugees echtpaar dat verliefd werd en besloot te trouwen.

BEKIJK OOK  Moeder haalt uit naar pestkoppen die haar baby's naam belachelijk maakte

Hun trouwdag was een vreugdevolle gebeurtenis en alles verliep volgens plan totdat het tijd werd om geloften uit te wisselen. Jefferson wendde zich tot zijn nieuwe vrouw en vertelde haar iets dat niemand verwachtte. Hij hield van iemand anders.

Niemand wist wat er gebeurde toen Jefferson zich tot een klein meisje vlak achter hem wendde. Maar de bruidegom wist dat hij niet alleen beloofde zijn leven met Jessica te delen – hij beloofde ook van haar achtjarige dochter Giovanna te houden en voor haar te zorgen.

Nadat hij zijn huwelijksbeloften met Jessica had gedeeld, wendde Jefferson zich tot Giovanna en vroeg haar om naar voren te komen. Vervolgens somde hij alle dingen op die hij voor haar zou doen als haar vader.

“Als ik God iets zou kunnen vragen, zou het zijn om jou als mijn dochter te hebben. Ik zou de meest trotse vader ter wereld zijn om zo’n mooie, intelligente en goed opgeleide dochter als jij te hebben,” vertelde Jefferson haar met tranen in zijn ogen. .

BEKIJK OOK  Stelletjes die vaak ruzie maken leven langer, volgens de wetenschap

Giovanna kon niet anders dan glimlachen.

Jefferson keek haar in de ogen en beloofde er altijd voor haar te zijn, net zoals hij haar moeder had beloofd. Jessica en alle bruiloftsgasten waren tot tranen geroerd.

“Ik geef je ook liefde, mijn liefde, om voor je te zorgen, om je altijd te beschermen en om je niets slechts te laten overkomen.”

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Ik geloof niet dat ik ooit zo’n mooie liefdesverklaring heb gezien. Giovanna kan er zeker van zijn dat haar nieuwe vader, Jefferson, er voor haar en haar moeder zal zijn zolang ze leven – en het huwelijk van haar ouders is zeker een van de mooiste herinneringen aan haar leven.

Jefferson verklaart zijn liefde voor Giovanna ongeveer twee minuten in de video. En ook al kan ik geen Portugees spreken, het moment is nog steeds mooi om te zien.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!