Belinda sliep al met meer dan 700 mannen: ”Ook op zoek in de supermarkt”

Belinda 'Love' Rygeir, was lange tijd seksverslaafd. Ze bekent met meer dan 700 verschillende mannen de lakens te hebben gedeeld.

Onze lieve heer kent vreemde kostgangers, zoveel is duidelijk. Een van hen is de Australische Belinda, die in eigen land bekend is vanwege haar deelname aan het programma The Bachelor. Zij doet een onthulling over haar bedplezier.

Belinda ‘Love’ Rygeir, was lange tijd seksverslaafd. Ze bekent met meer dan 700 verschillende mannen de lakens te hebben gedeeld.

Supermarkt

”Op elk moment van de dag ging ik op zoek naar mannen. Ik ging zelfs op zoek naar mannen in de supermarkt. Ik kon echt nergens anders meer aan denken dan aan bedplezier.”

Aan MailOnline vertelt Belinda hoe zo’n supermarktverovering er dan uit zag. ”Dan ging ik boodschappen doen en dan zag ik een man. Dan dacht ik: zou hij interesse hebben?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Belinda Love (@belindalove_coach)

Vriendschappen

Volgens Belinda heeft haar rooftocht ook veel vriendschappen onder druk gezet. Als ze op stap ging, besteedde ze alleen nog maar aandacht aan nieuwe veroveringen. Haar vriendinnen liet ze dan in de steek.

”Ik was nooit zelfbewust. Zodra ik buiten kwam, dacht ik: waar kan ik een knappe man vinden? Tijdens haar wilde jaren is Belinda voornamelijk de koffer ingedoken met mannen. Maar als die eventjes niet voorradig waren, dan deed ze het met vrouwen.

Dieptepunt

Waar Belinda opgewonden van werd, is als een man zijn huwelijk op het spel wilde zetten door met haar naar bed te gaan. ”Achteraf gezien ben ik daar niet trots op. Maar als dingen je dusdanig sturen, ben je bereid om andere mensen te kwetsen.”

Het dieptepunt was toen Belinda een paar flinke tikken kreeg van een van haar minnaars. Die mepte haar een blauw oog, gooide haar van de trap en sloot haar op in de garage.

Hulp

Vanaf dat moment raadpleegde Belinda een therapeut. ”Die gebeurtenis was mijn keerpunt. Ik wist toen: ik heb echt hulp nodig in de drang naar mannen.”

”Via mijn therapeut begon de reis en het was een snelle transformatie. Als je besluit om te veranderen gebeurt dat heel erg snel.”

”Een coach hebben die me confronteerde en me verantwoordelijk hield, liet me diep graven. Ik wist helemaal niet dat ik s*ksverslaafd was, totdat ik was genezen.” Inmiddels helpt Belinda andere mensen middels relatie-bootcamps. Ze heeft geen vriend.

Scroll naar boven