Zwangere vrouw poseert schitterend voor een foto, maar dan duikt er rechts iets op

Zwangere vrouw poseert schitterend voor een foto, maar dan duikt er rechts iets op

Wanneer je in verwachting bent van een kleine, leg je dat natuurlijk zo mooi en zo vaak mogelijk vast. Dat zijn immers schitterende herinneringen om later nog eens terug te kijken. 

Foto’s maken

Dan kun je nog eens door de foto’s bladeren, of een split second terugdenken aan de tijd voor dat je kind(eren) in jullie leven waren.

Natuurlijk zijn alle foto’s van zwangere vrouwen geweldig. Het is echter wel zo dat de ene foto een stuk gedenkwaardiger is dan de andere.

De 30-jarige Dan Mozer ging met zijn vrouw naar de Atlantische kust in Jacksonville, Florida. De twee wilden daar alvast wat foto’s maken van zichzelf.

Het strand is een echte trekpleister waar veel mensen van de zon genieten, een wandelingetje maken of wat komen drinken in een van de barretjes.

Op gegeven moment kreeg Dan een bijzondere ingeving. Hij vroeg aan Angelina te poseren, met de oceaan achter haar. Hij pakte zijn camera en maakte een paar foto’s.

Achtergrond

Toen de twee de foto’s terugkeken, konden ze niet geloven wat ze zagen. Net op het moment dat Dan foto’s maakt, komt er een dolfijn uit het water gesprongen.

Helemaal onverwacht was dat niet, want Dan wist dat er dolfijnen zwommen. Maar wanneer er net een opspringt als jij een foto aan het maken bent…

Dan heb je pas echt een gedenkwaardige foto. Dan vindt het wel een beetje zielig voor zijn vrouw: ”Jammer dat ze het heeft gemist.”

Op 27 januari jongstleden is Angelina overigens bevallen van een zoon. Ze hebben de jongen Courtland genoemd, aldus Dan tegen Yahoo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WJXT4 The Local Station (@news4jax)

Scroll naar boven