Zwangere vrouw onthult babynaam en wordt uitgelachen: ”Naam voor een hond”

Zwangere vrouw onthult babynaam en wordt uitgelachen: ''Naam voor een hond''

Een zwangere vrouw is woedend geworden op haar eigen moeder. Toen ze vertelde welke babynaam ze in gedachter heeft voor haar zoontje, werd ze uitgelachen. Haar moeder vindt namelijk dat het een naam voor honden is.

Het kiezen van een babynaam kan veel stress opleveren. Er zijn zoveel namen om uit te kiezen en eenmaal gekozen is er geen weg meer terug. Tenminste, sommige ouders wijzigen de naam later omdat ze ‘een foutje’ hebben gemaakt of omdat ze er spijt van hebben.

‘Hondennaam’

Een aanstaande moeder dacht de perfecte keuze te hebben gemaakt. Via Reddit legt ze uit dat ze vol enthousiasme aan haar moeder vertelde wat ze in gedachten had, maar dat ze niet de reactie kreeg waarop ze had gehoopt. Haar moeder reageerde met de woorden: ”Klinkt als een hondennaam”.

Zwangere vrouw onthult babynaam en wordt uitgelachen: ''Naam voor een hond''

Ze schrijft: ”Ik heb lang nagedacht over een naam. Ik vind Beau een mooie jongensnaam. Het betekent bewonderaar en minnaar. Het is een ander woord voor vriend. De naam zelf is Frans, wat knap of mooi betekent. Ik heb het gevoel dat het een lieve naam is.”

”Toen mijn moeder zei dat het klinkt als een hondennaam, moest ik mezelf inhouden. Ik kan niet uitleggen hoe woedend die woorden me gemaakt hebben (zwangerschapshormonen helpen helemaal niet.)” Nu moet ik dus een nieuwe naam verzinnen…”

Scroll naar boven