Zwangere vrouw met enorme buik weigert om 5-ling te ‘verminderen’ ondanks risico’s bevalt van alle 5

In 2005 besloten Rachelle en Jayson dat ze klaar waren voor hun derde kind. Na vier maanden moeite besloten ze echter de hulp van een vruchtbaarheidsspecialist te zoeken en met hormoonbehandelingen te beginnen.

Het werkte!

Toen Rachelle zwanger werd, was ze enthousiast over de mogelijkheden van het hebben van een tweeling. Maar tijdens haar echografie merkten artsen een derde hartslag op. En enkele ogenblikken later kondigde de arts aan dat er niet twee, niet drie, maar vijf baby’s waren!

“Ik was geschokt,” schreef Rachelle op haar blog. “Ik voelde me bijna verdoofd toen de dokter probeerde uit te leggen hoe dit heeft kunnen gebeuren. De arts begon onmiddellijk de risico’s uit te leggen van het dagen van 5 baby’s en raadde ten zeerste aan om drie van de foetussen selectief af te breken, om de resterende twee een betere kans te geven. ”

De vooruitzichten voor een vier- of vijfling zijn vaak somber. Rachelle en Jayson brachten de volgende drie weken door met het raadplegen van medische professionals, die allen adviseerden het aantal foetussen te verminderen. “Ik wist dat deze vijf baby’s niet per ongeluk naar me toe kwamen”, schreef Rachelle. “Ik wist dat God ze om een ​​reden naar mij had gestuurd en dat hij wil dat ik alles doe wat ik kan om ze op deze wereld te brengen.”

Uiteindelijk besloten Rachelle en Jayson om alle vijf de baby’s zo lang mogelijk te dragen.

In de volgende video pronkt Rachelle met haar gigantische buik na 33 weken zwanger. Jayson filmt zijn gloeiende vrouw en noemt haar ‘groter dan ze ooit is geweest’. Slechts vijf dagen later, op 31 juli 2007, bracht Rachelle drie meisjes en twee jongens af. Kassidy, Kaydence, Rustin, Kyndall en Ryder zijn vijf bonafide wonderen.

Bekijk de video hierover hieronder:

Bron: Littlethings