Zwangere moeder verlaten door man na 36 weken – opent de oven en vindt $10.000 cash

Amanda, uit Sydney, Australië, dacht dat 2017 haar jaar zou worden. Na drie jaar zwanger proberen te worden, was Amanda eindelijk zwanger. Zij en haar man waren onlangs naar een nieuw huis verhuisd en hadden de afgelopen twee jaar goed gespaard.

Kortom, Amanda was op de perfecte plek. Dat was totdat haar wereld instortte …
 

Ramp

Haar man stond op en verliet haar uit het niets, waardoor Amanda, terwijl ze acht maanden zwanger was, in de schulden van hun nieuwe huis achterbleef.

Met een baby onderweg en geen inkomsten, had de aanstaande moeder het moeilijk. Met een gebroken hart, arm en bezorgd over de toekomst, wendde ze zich tot haar vrienden voor hulp. Het was toen dat een van hen, Anna, voorstelde om aan het lokale radiostation, KIIS 1065, te schrijven en een plek in hun “Giveback” -segment te proberen te winnen.

vrouw met koptelefoon

Toen het radiostation van Amanda’s situatie had gehoord, besloten ze in te grijpen. Ze wilden haar aanmoedigen om geloof te houden; om haar te laten zien dat alles toch goed zou kunnen komen. Daarvoor hadden ze echter de hulp van lokale bedrijven nodig.

KIIS 1065 nodigde Amanda en Anna uit voor hun radioprogramma, waarbij de nietsvermoedende Amanda geen idee had wat er zou gebeuren. Amanda zei tegen de radiopresentatoren dat het ergste deel van haar situatie de onzekerheid was waarmee zij en haar ongeboren kind werden geconfronteerd.

“Het is ongeveer vijf weken geleden toen het gebeurde,” zei Amanda.

“En het ergste is gewoon de schok, denk ik, omdat het niet echt was wat we hadden gepland of wat ik had gepland.”

vrouw in tranen

Nadat Amanda haar verhaal had beëindigd, draaide één van de radiopresentatoren zich om naar een televisiescherm in de studio. Op het scherm speelden camerabeelden van het nieuwe huis van Amanda. Maar het was anders. Het was niet hoe Amanda het had achtergelaten … er waren een aantal items die ze niet herkende.

De cameraman begon aan een rondleiding door het huis en benadrukte verschillende geschenken die waren geschonken door vreemden.

Er was een stofzuiger die symbool stond voor gratis huisreiniging voor de komende zes maanden, evenals een belofte van Eat Fit Food om dagelijkse maaltijden te leveren voor de komende drie maanden. Er was ook $ 4.000 aan babybenodigdheden, inclusief een tegoedbon van $ 1.000 voor babyfoto’s.

Maar toen de camera naar de buitendeur draaide, werd de grootste verrassing getoond. De deur werd geopend om een ​​stapel geld van $ 10.000 te onthullen – Amanda hoeft zich geen zorgen te maken dat ze haar hypotheek niet kan betalen!

Bekijk de video hieronder om het verhaal van Amanda te zien:

Als het verhaal van Amanda een glimlach op je gezicht tovert, deel dit artikel dan op Facebook om te laten zien dat er nog steeds goede mensen op de wereld zijn.