Zwangere moeder bevalt op Halloween om te ontdekken dat haar arts gekleed is als ‘The Joker’

Ik heb nog nooit een baby gehad, maar zelfs ik weet dat een uitgerekende datum meer een ruwe schatting is dan een zekerheid.

Soms kunnen baby’s gewoon niet wachten om daar weg te gaan, en anderen nemen graag wat meer tijd. Hoe dan ook, mama is altijd alert en wacht op dat speciale moment.

Het is bijna alsof sommige baby’s echt proberen te komen wanneer je ze het minst verwacht. Een echtpaar uit Tennessee heeft dit het beste mogen ervaren, toen het moment daar was voor moeder Brittany Selph en het derde kind van haar echtgenoot Justin tijdens Halloween.

Het blijkt dat de dokter van Bretagne in de vakantiestemming kwam, en hun derde werd bevallen door iemand verkleed als the Joker van Batman.

man met pet op

Justin en Bretagne verwachtten pas op 5 november 2017 hun derde baby te krijgen, maar de baby dacht daar iets anders over.

Omdat het Halloween was en hun arts gekleed was, wist Justin dat hij deze extra speciale Halloween-bezorging met een paar andere mensen zou moeten delen.

vrouw gaat bevallen

Justin vertelt LittleThings:

De datum van mijn vrouw was 5 november, maar dat is duidelijk niet gebeurd. Ze werd Halloweenochtend wakker toen haar vliezen braken. We gingen rond 12.30 uur naar het ziekenhuis. De dokter van Bretagne kwam binnen om ons te ontmoeten en dingen te bekijken.

dokter als the joker

Dat is toen we erachter kwamen dat hij die dag verkleed was voor Halloween, als de Joker. We vonden het erg grappig en [waren] een beetje opgewonden dat we een baby door de Joker zouden krijgen.

In feite zei ik tegen mijn vrouw dat ik wat gezichtsverf moest gaan halen en haar moest opknappen als Harley Quinn. Helaas deed ik dat niet! Het zou het verhaal zoveel zoeter hebben gemaakt!

the joker helpt bij bevalling

Hij kwam terug om haar rond 16:00 uur te controleren. die middag. Ze was weer niet klaar. Dus hij zei dat hij naar huis ging om snoep uit te delen en zich om te kleden.

Mijn vrouw zei: “Aww, we hopen dat je je niet omkleedt.”

the joker en een baby

Bretagne was klaar om 8:00 uur ’s avonds, dus de verpleegster belde haar arts en tot onze verbazing verscheen hij in volledige Joker-kleding, klaar om onze baby, Oaklyn, te leveren.

Daar staat mijn vrouw the Joker recht in de ogen te staren terwijl ze onze baby bevalt – wat een gezicht! Ik hield haar been omhoog en maakte foto’s!

Het is onnodig te zeggen dat de levering van baby Oaklyn een succes was – ondanks het gebrek aan make-up of kleding van Harley Quinn.

Justin gaat verder:

De volgende ochtend kwam hij binnen om Bretagne te controleren en hij zei: “Sorry dat ik het gisteravond niet kon redden, maar ik ben blij dat alles goed is verlopen. ”

Natuurlijk een grapje.

Hij gaf haar ook een kaart met felicitaties en hij ondertekende het “Dr. Joker.”

Natuurlijk zou geen levering door de Joker compleet zijn zonder een selfie. Wie anders kan zeggen dat ze een selfie met The Joker hebben gemaakt? Hopelijk hield Justin hiervoor het been van Bretagne niet omhoog.

Felicitaties aan de gelukkige familie en haar nieuwste lid, Oaklyn! Ik heb het gevoel dat ze nog vele jaren van Halloween zal genieten en een grote fan zal zijn van de ‘Batman’ films!

Deel dit hilarische en hartverwarmende verhaal met je vrienden op Facebook! Vooral met al je vrienden die van kinderen, superschurken of Halloween-gekken houden!