Zwangere Bibi Breijman ligt in het ziekenhuis

Voormalig realityster en vlogster Bibi Breijman ligt in het ziekenhuis. Eerder bracht ze al naar buiten bij haar vorige zwangerschap ook veel last te hebben gehad. Vanwege ernstige misselijkheid is ze momenteel opgenomen in het ziekenhuis.

Waylon

Haar grote liefde en zanger Waylon plaatste vandaag een foto van zijn Bibi in het ziekenhuis: “M’n liefste… daar ga je weer!”, luidt het bijschrift. Gister deelde de 30-jarige Bibi ook al een foto van zichzelf waarbij ze met haar hoofd op de schoot van haar 3-jarige dochtertje ligt: “Bij iedere sessie houdt ze m’n haar vast, geeft ze me kusjes en word ik overladen met al haar speelgoed: ’zo dat je sauw weer beter wordt mama’.”

Die klachten komen allesbehalve uit de lucht vallen. Bibi leidt aan ‘hyperemesis gravidarum’, een vorm van zwangerschapsziekte waarbij de vrouw zo veel moet spugen dat dat soms lijdt tot ziekenhuisopnames. Bibi’s manager liet al weten tegenover het ANP: “Ze ligt inderdaad in het ziekenhuis in verband met de misselijkheid die komt door de HG. Het gaat waarschijnlijk slechts om 24 uur om aan te sterken.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven