Zwaar gevecht uitgebroken tussen meisjes, omstanders beginnen te filmen

Zwaar gevecht uitgebroken tussen meisjes, omstanders beginnen te filmen

In het Belgische Beveren is enige tumult ontstaan over een heftige vechtpartij op de lokale Grote Markt. Op de beelden, die circuleren op sociale media, is te zien hoe meerdere meisjes het met elkaar aan de stok krijgen.

Omstanders vinden het bijzonder grappig. In plaats van een poging te doen het vechten te stoppen, pakken meerdere mensen hun camera erbij.

Te zien is dat twee meisjes een pittige discussie met elkaar voeren, waarbij er wordt getrokken aan een handtas. Een van de meisjes begint daarna in te slaan op een ander meisje, waarna de situatie volledig ontspoort. Veel omstanders zijn er getuige van, maar niemand besluit om in te grijpen. Sterker nog, men begint massaal met het filmen van de knokpartij.

Onderzoek

De politie heeft de beelden inmiddels gezien, zo bevestigt korpschef Leo Mares aan TV Oost Nieuws. Alle betrokkenen zijn geïdentificeerd. Het blijkt te gaan om personen die niet in Beveren wonen, maar daar wel naar school gaan aan het KA in Beveren.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de gebeurtenis en werkt samen met het parketvan Oost-Vlaanderen. Op de beelden die je hieronder kunt zien, gaat het er zeer heftig aan toe.

Scroll naar boven