Zus van Gordon onthult absurde reden van breuk

Gordon kapot van verdriet na dramatisch nieuws

Het is vast niemand ontgaan dat de relatie tussen Gordon en Gavin al na zo’n drie maanden op de klippen is gelopen.

In die drie maanden is er ontzettend veel gebeurd. Tijdens een verblijf op de Malediven ging Gavin (31) ineens op een knie en vroeg Gordon (54) ten huwelijk.

De Nederlandse zanger was dolgelukkig en kon ‘alleen nog maar huilen’. Hier was hij al jaren naar op zoek en er werden dan ook druk trouwplannen gemaakt.

Prive

Maar toen was daar deze week ineens een heftig bericht van weekblad Prive. Er werden troubles in paradise gemeld. Onze Goor was namelijk voor zeer korte duur in Melbourne geweest.

Binnen 24 uur werd hij echter alweer gespot in Dubai. En dat roept natuurlijk vraagtekens op. De dag erna werd er meer duidelijk: het sprookje is voorbij.

Gordon

Veel media hebben geprobeerd Gordon te spreken te krijgen, maar dat lukte alleen Yvonne Coldeweijer. Zij bevestigde de breuk, maar wilde er verder niets over zeggen.

Best apart voor iemand die normaliter niet schroomt om heftige juice op tafel te gooien. Maar met Gordon schijnt Yvonne een warme band te onderhouden.

Familie

De familie van Gordon was vanaf het begin al geen voorstander van de relatie tussen Gordon en Gavin. Broer John haalde in de Party flink uit.

“Tja, wat moet ik hier nu op zeggen. Gordon en die nieuwe vriend hebben nog maar net drie maanden een relatie. Dit kun je toch niet serieus nemen?!”

Zus van Gordon onthult absurde reden van breuk

Vervolgens noemde hij zijn broer ook nog aandachtsgeil, met de toevoeging dat de familie helemaal gek wordt van al die mannen die Gordon verslijt.

Evert Santegoeds

Hoewel de exacte reden van de breuk dus niet bekend is gemaakt, denkt Prive-chef Evert Santegoeds wel te weten wat er gebeurd is.

”Ik begreep dat Gavin gewoon op een gegeven moment niets meer van zich heeft laten horen. Daarop is Gordon maar naar Melbourne gevlogen.”

”Bij aankomst daar is de boel geëxplodeerd”, aldus Santegoeds in podcast Strikt Privé. ”Maar dat is één lezing. Hij moet het zelf maar eens vertellen.”

Zus Gordon reageert

Maar nu is er meer. Marja Heuckeroth, de zus van Gordon, bevestigt tegenover RTL Boulevard dat de trip naar Melbourne inderdaad teleurstellend is verlopen.”

Ze lijkt te beamen wat Santegoeds zegt. ”Ik wist niet wat ik hoorde.” Marja had haar broer naar eigen zeggen al meermaals gewaarschuwd voor ’toyboy Gavin’, die bekendstaat als een ‘golddiger’.

Zus van Gordon onthult absurde reden van breuk

”Gordon is veel te goed voor mensen. We hebben hem als familie al honderdduizendkeer verteld dat hij moet stoppen met het trekken van zijn portemonnee voor iedereen.”

Scroll naar boven