Zus van bedrogen Turkse vrouw vertelt waarom het uit de hand liep in Amsterdam

Zus van bedrogen Turkse vrouw vertelt waarom het uit de hand liep in Amsterdam

Een van de meest absurde video’s die in de afgelopen week op het internet verscheen, waren de beelden van een Turkse man die op heterdaad betrapt werd met zijn minnares.

Scheve schaats

Vreemdgaan is natuurlijk sowieso not done, maar wanneer je getrouwd bent beloof je elkaar eeuwige trouw. Wanneer jij het met een ander doet, verbreek je de belofte die je zelf hebt gemaakt.

Dat is natuurlijk niet zo netjes. Maar in sommige culturen wordt vreemdgaan heel hoog opgenomen. Een voorbeeld is de Turkse cultuur. Die is nogal, eh. fanatiek zullen we maar zeggen.

Turkse vrouwen

En daar is ook helemaal niks mis mee. Wanneer iemand jouw zus of dochter bedriegt, wil je haar man ook opknopen. Dat vinden wij ook best logisch.

De wet schijft echter voor dat je dat niet mag doen, en we moeten ons natuurlijk wel aan de wet houden. Een beetje dubbel dus.

Amsterdam

Afijn, vorige week werd een Turkse man dus betrapt met zijn ‘bijvrouw’. De man kwam er goed vanaf, hij kreeg slechts een paar tikjes met een stok. Maar zijn minnares moest het flink ontgelden. Zij werd belaagd door twee vrouwen die zichzelf niet meer onder controle hadden.

De twee vrouwen die losgingen, waren de vrouw van de man en haar zus. En dat zorgde voor ophef, want waarom kwam de man er zo makkelijk mee weg? Is hij juist niet de hoofdschuldige?

Binnen de Turkse familie van de vrouw wordt daar heel anders over gedacht. De zus heeft nu een video opgenomen waarin ze haar verhaal doet.

Ze vertelt onder andere dat ze een nachtje heeft moeten doorbrengen achter de tralies voor haar rol in het geheel. Ook wil haar zus scheiden van haar man, door het ontrouw.

Scroll naar boven