Een opmerkelijke video van een verpleegster die is ontslagen nadat zij een vaccin prikje had geweigerd is verschenen op YouTube. In tranen deed ze haar verhaal.

Vaccin weigeren

Dit verhaal gaat over Louise Akester, een verpleegster uit de zorgsector in Engeland. Vanaf vandaag is het in het VK verplicht voor zorgpersoneel om een vaccinatie te nemen. Louise werd dus ook gevraagd om een vaccin te nemen. Toen ze dit weigerde werd ze ontslagen.

“Dit was het moeilijkste dat ik ooit heb moeten doen, afscheid nemen van iedereen. Van alle mensen waar ik zo lang voor gezorgd heb en van mijn collega’s. Het is zo emotioneel geweest. Dit is zo oneerlijk. Ik kan gewoonweg niet geloven wat de overheid ons aandoet. Ik begrijp het simpelweg niet. Ik ben verdrietig en de bewoners huilen tranen met tuiten. Ik kan het niet. Dit is verschrikkelijk”

Lange termijn bijwerkingen

De reden hiervoor zijn de potentiele gevaren op de lange termijn van het vaccin. Louise had geen idee hoe haar lichaam erop zou reageren. Toch kan ze niet alleen maar op bijval rekenen. Zo reageerde één van haar volgers: “Als je niet gevaccineerd wil worden, is dat jouw keuze. Maar je hebt een verantwoordelijkheid als je met kwetsbare mensen werkt”


Like it? Share with your friends!