Zoon vraagt elke dag om 2 lunchpakketten, dan ontdekt moeder wat hij ermee doet

Iedereen die ooit een kind opgevoed heeft, zal precies weten hoe verrassend kinderen kunnen zijn.

Onlangs sprongen Josette Duran’s wenkbrauwen op toen haar jonge zoon Dylan op een ochtend haar vroeg of hij twee lunches naar school mee mocht nemen.

Josette, die bezig was met het maken van de gebruikelijke lunch van Dylan, voelde meteen dat er iets mis was. Ze vroeg hem of hij niet vol kon raken van het voedsel dat ze aan het maken was, maar het zou blijken dat de werkelijkheid totaal anders was …

Na meer vragen te hebben gesteld, hoorde Josette dat Dylan na een tweede lunch om zijn vriend vroeg. Er was een jongen op school die niet genoeg geld had om elke dag iets anders te eten dan wat fruit, en Dylan wilde dat hij een goede maaltijd zou krijgen.

Het werd later duidelijk dat de moeder van de jongen een alleenstaande moeder was die haar baan onlangs was kwijtgeraakt.

“Dit raakt me, omdat een paar jaar geleden mijn zoon en ik dakloos waren,” zei Josette. “Ik woonde in mijn auto en we hadden geen eten. ”

Josette ging onmiddellijk aan de slag, maakte een tweede lunch en beloofde dat zij dat elke dag zou blijven doen.

Ze ging door met het maken van twee lunches tot het schoolhoofd haar belde en haar uitnodigde voor een vergadering.

Josette ging naar de school om de moeder van de andere jongen daar te vinden die op haar wachtte. Ze had al het geld dat ze maar bij elkaar had geraapt om Josette voor al haar goedheid terug te betalen.

Josette weigerde echter het geld, maar beloofde in plaats daarvan verder te helpen. Als coach van een meisjesvolleybal-team organiseerde Josette een fondsenwerving om kinderen zoals Dyland’s vriend te helpen.

Alles bij elkaar haalde haar team $ 400 op voor het kopen van lunches voor kinderen die het zich niet konden veroorloven om te betalen voor eten op school.

“Dus nu, niemand op die school heeft geld te danken, en nu kan iedereen eten,” zei Josette.

Wat een inspirerende vrouw, en wat een geweldige zoon die ze grootbrengt.

Deel dit artikel als jij vindt dat alle kinderen een goede maaltijd op school verdienen, ongeacht de financiële situatie van hun ouders.