Zoon van ‘overleden’ man in restaurant geeft duidelijkheid

Zoon van 'overleden' man in restaurant geeft duidelijkheid

Gister schreven we een artikel over de 59-jarige Lucy Watson. Zij dacht haar sinds 2014 overleden man en zijn zoon te hebben gespot in een nieuw promotiefilmpje van een Indiaas restaurant.

Duidelijkheid

Het restaurant beweerde dat de beelden een week oud zijn, waardoor Lucy oprecht twijfelde of haar man wel echt dood is. Maar nu heeft de zoon, die zogenaamd aan tafel zat met zijn vader, zich gemeld. Hij geeft duidelijkheid.

Zoon van 'overleden' man in restaurant geeft duidelijkheid

Aan DailyMail vertelt Alex, de 39-jarige zoon van de overleden Harry dat zowel zijn vader als hij niet degene zijn in het restaurant. “Ze heeft het mis. Ik heb verder geen onthulling of iets dergelijks, ze heeft het gewoon niet goed gezien.”

“Iedereen die mijn vader kende zou meteen zien dat hij het niet is. ”De man in de video ziet eruit alsof hij kaal is. Hij heeft haar aan de zijkant maar voor de rest kaal. De jongen die tegenover hem zit is ouder dan ik.” Alex wil zijn excuses maken aan het restaurant voor de negatieve aandacht, al beseft hij dat alle aandacht zeker niet slecht is voor het restaurant.

Scroll naar boven