Zoon René le Blanc teleurgesteld in vader: “Hij geeft niet om mij”

De zoon van René le Blanc is erg teleurgesteld in zijn vader. Nicky zei een paar weken geleden al dat hij over alles liegt en agressief is. Nadat hij dit had gezegd hoopte hij dat zijn vader weer contact met hem zou opnemen. Maar hij heeft niks meer gehoord.

Niks gehoord

Nicky hoopte dat zijn vader nog contact met hem zou opnemen. “Maar ik heb nooit meer iets van hem vernomen. Mijn vader geeft niets om mij.” Maar de dochter van René was de eerste die een boekje open deed over haar vader. René snapt niet waarom zijn twee oudste kinderen geen contact met hem willen.

“Misschien heeft het met hun moeder te maken”. Toen René dat zei werd de dochter boos. “Ik walg ervan dat hij durft te zeggen dat we geen contact meer hebben vanwege mijn moeder. Dat komt maar door één iemand en dat is René zelf.”

Ook de band met zijn zoon is slecht. Na Charelle sprak ook Nicky over de relatie met zijn vader. Nicky zei dat hij overal over loog. “Hij zei dat hij naar zijn werk ging, maar had niet eens een baan”. Maar dat was nog niet alles. “René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder in elkaar toen ze zwanger van mij was.”

De relatie tussen vader en zoon lijkt nu voorbij te zijn. Nicky had ondanks alle uitlatingen gehoopt dat zijn vader toch een keer contact met hem op zou nemen. “Tot mijn grote teleurstelling heb ik niets van hem vernomen. Zo zie je maar wat voor man René is. Mijn vader geeft niets om mij”.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven