Zoon laat ouders zes maanden denken dat hij dood is en belt ze dan op: ”Grapje!”

Zoon laat ouders zes maanden denken dat hij dood is en belt ze dan op: ''Grapje!''

Als ouder is het verliezen van een kind het ergste wat je kan overkomen. Geen enkele ouder zou zijn kind moeten overleven. Maar wat doe je wanneer je een telefoontje krijgt dat je zoon niet meer leeft, en hij na zes maanden ineens opbelt om te zeggen dat het een grapje was?

Zussen

Wie is er dusdanig gestoord om een dergelijke grap te maken? Om je ouders een zwaar rouwproces in te laten gaan om ze daarna lachend op te bellen?

De Nieuw-Zeelandse Callum zat recent in de ‘New Zealand ZM Radio Show’, waar hij vertelde wat zijn ouders aangedaan was. En dat gaat alle perken te buiten.

Callum: ”Mijn zussen en mijn ouders hadden niet zo’n beste relatie en hadden het vaak met elkaar aan de stok. Ik woonde toen in Wellington en zij woonden in Christchurch. Mijn oudere zus belde mijn ouders op en vertelde hen dat ik niet meer leefde.”

Zoon laat ouders zes maanden denken dat hij dood is en belt ze dan op: ''Grapje!''

En het wordt erger, want de zussen gaan nog een stap verder door te vertellen dat hun broer ook al was begraven en dat de ex-schoonouders niet wilden dat de ouders op de uitvaart zouden komen.

”Grapje, haha!”

Callum leek het wel een puik plan om zijn ouders in een rouwproces te storten en besloot na zes maanden pas te bellen om te onthullen dat het allemaal een ‘grapje’ was.

Zoon laat ouders zes maanden denken dat hij dood is en belt ze dan op: ''Grapje!''

”Ik had het een beetje druk met mijn leven en mijn werk. En toen besloot ik om mijn ouders te bellen. Mijn moeder nam de telefoon op en barstte in tranen uit toen ze door had dat ik nog leefde. Mijn vader was stomverbaasd en vroeg zich af wat er aan de hand was.”

Maar hoe kan het dat de ouders geen enkele vraag stelden aan de zussen, laat staan enige moeite deden om bewijs over de d00d van hun zoon te krijgen? ”Ze hebben wel andere familieleden gebeld om te vragen of zij iets van me hadden gehoord maar ondernamen verder geen actie.”

”Ze hadden gewoon zoiets van: oh, onze zoon leeft niet meer. Mijn zussen hadden mijn ouders ook verteld dat ik op straat was d00dgestoken.”

”Inmiddels hebben mijn ouders alles een beetje kunnen verwerken. Ze zijn blij dat ik er nog ben, maar met mijn zussen is er geen contact meer.”

Dit artikel is afkomstig van de Britse website LadBible. Om het in Engels te lezen, klik je hier waarna je word doorgelinkt naar de bron.

Scroll naar boven