Zoon komt weer tot leven na een auto-ongeluk – wordt wakker en vertelt moeder wat hij in de hemel heeft gezien

Tussen moorddadige gruweldaden, natuurrampen, gruwelijke ongelukken en elke dag egoïstisch gedrag, moet het moeilijk zijn om vertrouwen te hebben in de moderne tijd.

Dit was zeker het geval voor Julie Kemp, die betrokken was bij een vreselijk auto-ongeluk waarbij haar man werd gedood en haar 8-jarige zoon Landon achterbleef nadat hij een hoofdtrauma had opgelopen.

Het was het perfecte recept voor het Julie’s geloof in God dat het niet meer te repareren was. Dat was totdat hij haar de grootste tekens gaf.

Toen hun gezinsauto tegen een ambulance botste, stond Julie Kemp op de rand van de eenzaamheid. Haar man (Andy) was onmiddellijk overleden en haar 8-jarige zoon Landon had een ernstig hoofdtrauma.

Tot overmaat van ramp begonnen reddingswerkers niet meteen naar Landon te zoeken. Met Kemp die ter plaatse gestabiliseerd was, werd er pas naar de jongen gezocht toen iemand een kinderschoen zag liggen.

Toen hij werd ontdekt, werd Landon vervoerd naar het Carolina Medical Center, omdat hij reanimatie nodig had nadat hij uit de auto werd getrokken.

Hij moest nog twee keer tot leven worden gewekt in het ziekenhuis, met dokters die Julie vertelden dat zijn vermogen om te praten, lopen en eten sterk beïnvloed zou kunnen worden door de hersenschade die hij had opgelopen, dat als hij het zelfs zou overleven.

Julie voelde op dat moment een duidelijke twijfel aan God. Zoals CBN zei, zei ze: “Ik begrijp niet waarom Hij geen engelen heeft gestuurd om ons te beschermen. Maar in mijn volgende adem ben ik net zo hard aan Hem aan het bidden als ik ooit in mijn leven heb gebeden voor Landon om te overleven. ‘

Zoals ze echter zeggen, werkt de Heer op mysterieuze manieren. Twee weken later werd Landon wakker zonder enige hersenschade. Toen hij wakker werd, hoefde Julia hem niet te informeren over het overlijden van zijn vader, omdat Landon het al wist.

Hij vertelde zijn moeder dat hij niet alleen zijn vader in de hemel had gezien, maar ook twee andere kinderen had gezien. Hem is nooit verteld dat Julie in het verleden twee miskramen had opgelopen.

Landon gelooft dat hij naar de hemel ging en engelen zag. Hij heeft zijn moeders overtuiging zeker versterkt.

Kijk voor meer informatie over het verhaal hieronder:

Bron: CBN