LeJuan James is een populaire YouTube-persoonlijkheid die een veelgeprezen talent is geworden voor zijn humor en passie die hij gebruikt in zijn eigen video’s.

Maar voor zijn roem wist bijna niemand wie LeJuan James was.

Als het niet aan zijn ouders lag, zou de YouTuber vandaag niet zo bekend zijn. Zijn ouders zijn 33 jaar getrouwd en LeJuan zegt dat hij alles aan hen te danken heeft.

Door de jaren heen hebben zijn ouders alles opgeofferd voor hem en zijn broers en zussen om dingen te hebben die zij vroeger niet hadden.

Als gevolg hiervan, na tientallen jaren van keihard werken, was LeJuan van plan om zijn ouders te verrassen met het ultieme geschenk.

Voordat LeJuan een beroemdheid op YouTube werd, werkten zowel zijn moeder als vader ontzettend hard.

Het gezin verhuisde van Puerto Rico naar de Verenigde Staten, waarbij zowel moeder als vader keihard werkten om dit allemaal mogelijk te maken.

LeJuan’s moeder was toen een schoonmaakster bij Disney World. ‘S Avonds en’ s nachts werkte ze als cassière bij een apotheek. Zijn vader was ondertussen een onderhoudsmedewerker die ook bij Burger King werkte – hij werkte vaak ’s nachts.

Beiden werkten fulltime om hun gezin te onderhouden. Hoewel LeJuan zijn ouders misschien niet zo vaak had verteld als hij had gewild, was hij dankbaar voor alles wat zij hadden gedaan voor hen.

Nu de jaren verstreken zijn en LeJuan een goede carrière voor zichzelf heeft opgebouwd, was hij in staat om een kinderdroom werkelijkheid te maken. Al vanaf zijn jeugd had hij gewenst dat hij op een dag een nieuw huis kon kopen voor zijn ouders.

Na al die jaren was hij in staat om het te laten gebeuren. Hij legde blinddoeken op mama en papa en leidde hen naar een woonwijk.

In de video zie je zijn ouders in verwarring omdat ze geen idee hebben wat er gebeurt. Wanneer ze bij het juiste huis aankomen, vertelt LeJuan hen om hun blinddoeken af te doen.

Eerst denken ze dat hij een nieuw huis voor zichzelf heeft gekocht … dan beseffen ze dat het geschenk voor hen is.

Het is een emotioneel moment dat de familie zeker niet zal vergeten. LeJuan zelf kon het niet droog houden toen hij de reactie van zijn ouders zag. Bekijk de emotionele video hieronder:

Wat een ongelooflijke verrassing! Het is geweldig om te zien dat de ouders van LeJuan worden erkend voor al hun jaren van opoffering en te zien hoeveel ze betekenen voor LeJuan zelf.

Deel deze video alsjeblieft als je ook denkt dat familie het belangrijkste in de wereld is.

Bron: Youtube

Wat vind jij? Reageer hieronder