Zoe (20) probeert 9 tot 5 baan en stopt er na 1 dag mee: ”Dit is echt te intensief”

Zoe (20) probeert 9 tot 5 baan en stopt er na 1 dag mee: ''Dit is echt te intensief''

Het internet staat volledig op haar kop door ene Zoe (20). De vrouw heeft er welgeteld een dag opzitten in het werkende leven, maar heeft het bijltje er al bij neergegooid. 

9 tot 5

Zoe is beginnend muzikant. Ze probeert zangeres te worden, nadat ze heeft ontdekt dat van 9 tot 5 werken niet voor haar is weggelegd.

In een video op Instagram zegt ze: ”Ik weet dat dit heel erg verwend klinkt. Dit gaat klinken als iemand die overkomt als lui en niet bereid is om hard te werken.”

”Ik ben er fysiek gewoon niet toe in staat”, aldus Zoe. ”Ik barst in tranen uit wanneer ik meer dan drie taken per dag moet uitvoeren voor iets wat mijn passie niet is”, zo doelt ze op haar 9 tot 5 baan die Zoe welgeteld 1 dag heeft geprobeerd. ”Ik ben huilend weggegaan.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoe Wynns (@zoewynnsmusic)

Muziek

Zoe maakt liever muziek en wil daar ook van gaan leven. Het probleem is echter dat ze net is begonnen met zingen en dus ook geen fans heeft.

Of in ieder geval pas een handjevol. Om die reden roept ze in een video op om haar muziek massaal te streamen, zodat er geld binnenkomt.

In de beschrijving bij de video staat de tekst: ”Ik denk ik geboren ben als creatieve geest. Check mijn muziek snel op alle platforms!”

‘Niet gemaakt voor normaal leven’

Zoe vertelt in haar video ook nog dat ‘mensen als zij niet gemaakt zijn voor een normaal leven. En eerlijk gezegd: werken is het ergste wat mij zou kunnen overkomen.”

”Dus als je naar mijn muziek zou willen luisteren om te helpen om, weet je, ervoor te zorgen dat ik geld verdien, stream het dan. Bedankt alvast.”

Scroll naar boven