Zoë (17) wordt gepest omdat ze een tas van 74 euro luxe noemt

Zoë (17) wordt gepest omdat ze een tas van 74 euro luxe noemt

Pesten is een van de ergste dingen die je kind kan overkomen. In sommige gevallen neemt het dusdanige vormen aan dat kinderen radeloos worden, met alle gevolgen van dien.

74 euro

De 17-jarige Zoë Gabriel uit Singapore deelde een video waarin ze enthousiast vertelt dat ze een mooie tas gekregen heeft. Het gaat om een handtas van het mark Charles & Keith. Ze vertelt er ook bij dat de tas 80 dollar, omgerekend zo’n 74 euro gekost heeft.

Zoë is erg blij met haar cadeautje en omschrijft het als een luxeproduct. Helaas vinden een aantal mensen het online nodig om de blije Zoë de grond in te trappen met nare opmerkingen.

Gepest

Mensen lachen haar uit en in de reacties schrijft iemand zelfs: “Wie gaat het haar vertellen” met een lachende emoji. Heel erg laag natuurlijk, maar het kenmerkt de online wereld waar we tegenwoordig in leven.

Daarop besluit het meisje om nog een video op te nemen. Ze legt uit dat haar familie erg arm is en dat haar vader maandenlang heeft gespaard om zijn dochter een mooie tas cadeau te kunnen doen.

“Voor jou is een tas van 80 dollar misschien geen luxe. Voor mijn gezin en ik is het heel veel, en ik ben heel dankbaar dat mijn vader er een voor mij kon kopen. Hij heeft keihard gewerkt voor dat geld.”

@zohtaco Replying to @cressy ♬ original sound – zoe 🦋

Charles en Keith

De video heeft enorm veel mensen bereikt. Ook de oprichters van het tassenmerk, Charles en Keith Wong, zijn de op de hoogte van de beelden. Zij besloten contact op te nemen met de familie en nodigden Zoë en haar vader uit voor een exclusieve rondleiding, gevolgd door een heerlijke lunch.

Op Internationale Vrouwendag plaatsten ze zelfs een foto van Zoë als model voor een tas en kondigden ze haar aan als nieuwe merkambassadeur!

Scroll naar boven