Zo kort houd een man het gemiddeld vol tussen de lakens

Zo lang houd een man het gemiddeld vol tussen de lakens

Nieuw onderzoek wijst uit hoe lang mannen het gemiddeld volhouden tussen de lakens. En dat blijkt helaas toch wat minder lang dan gedacht.

Tussen de lakens

Het is eenvoudig om jezelf onzeker te voelen over je prestaties wanneer je online naar pikante filmpjes kijkt. In zulke video’s lijken mannen te beschikken over een oneindig stamina en zelfbeheersing.

Maar volgens nieuw onderzoek, uitgevoerd door gezondheidsservice Pilot, is dit geen reflectie van de werkelijkheid. Eigenlijk totaal niet.

Zo lang houd een man het gemiddeld vol tussen de lakens

Vijf minuten

Mannen houden het, volgens het onderzoek dan, gemiddeld vijf en een halve minuut vol. Dat is de helft van de tijd die ze aan de daad zouden willen besteden.

Let wel: dit heeft betrekking op de daad zelf. Het voorspel en andere opwindertjes zijn hierbij niet meegerekend. Volgens de bekende professor Dr. Ben Condon, moeten mannen stoppen met het als voorbeeld nemen van acteurs in films. ”Dat zorgt er echt voor dat mannen zichzelf overschatten.”

”Je bereikt er het tegenovergestelde mee. Door naar dergelijke video’s te kijken, word je relatie ook steeds minder goed. En in sommige gevallen zorgt het voor break-ups.”

Zo lang houd een man het gemiddeld vol tussen de lakens

Stop ermee

Condon vervolgt: ”Sommige mannen proberen de dingen die ze in films zien zelfs na te doen om hun partners te verwennen. Wij (experts) zijn daarop tegen.”

”Fundamenteel maakt p0rn0 kijken geen onderdeel uit van een gezonde relatie. Het zorgt voor onrealistische verwachtingen over prestaties en een bepaald lichaamsbeeld. Het normaliseert ook zaken als extreem gedrag.”

Volgens Condon kun je de tijd die je besteed aan het bekijken van pikante videootjes, beter besteden aan je partner. ”Dan kun je pas echt je prestaties bevorderen in de slaapkamer.”

Scroll naar boven