Een vrouw heeft brandwonden opgelopen nadat er een zinkgat onder haar voeten verscheen, waardoor ze in een put met kokend water terechtkwam. Het incident vond plaats in Perth, Australië. Terwijl de bejaarde vrouw over een voetpad liep, zakte de grond ineens onder haar voeten weg.

Gewonden

Haar man raakte ook gewond bij het incident terwijl hij probeerde zijn vrouw in veilgiheid te brengen. Beiden werden naar het ziekenhuis gebracht. Over de oorzaak is nog weinig bekend. Wel weten we dat de vrouw uitgleed terwijl ze over het pad naar de ingang van een toeristische attractie liep.

Algemeen directeur van Whakarewarewa Village Mike Gibbons vertelde dat er geothermische activiteit was op Wahiao Drive en dat de ‘grond openging’.

Veroorzaakt door hoeveelheid regen

Ook zei hij at het zinkgat mogelijk is veroorzaakt door de grote hoeveelheid regen die in korte tijd in het gebied is gevallen. Deze theorie is tot dusver niet bevestigd. Een video van het incident toont een enorm gat in het midden van een pad, die naar verluidt 1,5 meter diep en 2 meter bij 1 meter breed is.

BEKIJK OOK  Britt Dekker: 'Vrouwelijke Expeditie Robinson deelnemer zoog een cameraman voor een mars'

Het gebeurd wel vaker dat er op verschillende plekken op de wereld van het een op het andere moment zinkgaten kunnen ontstaan. Het is een natuurfenomeen waar relatief weinig over bekend is. Wij kunnen alleen maar hopen dat de vrouw en haar man er goed vanaf gaan komen.


Like it? Share with your friends!