Zin in vrijpartij? Deze gewillige vrouw wil meer dan tien keer per dag! (Foto’s)

Maak kennis met de 29-jarige Sami Walton uit Engeland, deze vrouw geeft je een inkijkje in haar s*ksleven. Deze nymfomaan nam vroeger ontelbare mannen mee om de nachten mee door te brengen en haar stoutste wensen te vervullen. Nu komt ze met dit verhaal uit eigen initiatief in de publiciteit.

Sami werd op een dag, verre van huis, wakker en dacht ineens; laat ik eens professionele hulp gaan zoeken! Na diverse mislukte therapieën is ze nog steeds s*ksverslaafd, ook haar vriendjes hebben haar hierin nooit kunnen helpen, “ze konden het geen van allen aan”. Haar nieuwe vriend James kan haar s*ksverslaving op dit niveau niet bijbenen.

Hij geeft aan dat het op het begin leek op een lotje uit de loterij, maar nu hij ouder wordt lijkt het een langdurig afmattend gevecht. Ik ben blij dat ze ook haar s*ksspeelgoed heeft. Sami en James hebben een handvol vrienden verteld over haar verslaving, maar onlangs werd ze geconfronteerd met een genánte situatie, namelijk toen James een vriend thuis bracht.

Sami zei: “Mijn zak s*ksspeelgoed lag open en bloot op de bank toen James en zijn vriend binnenliepen. Het was beschamend. Ik probeerde ze te verbergen, maar het was te laat. Uiteindelijk heb ik het gewoon weggelachen, want weet je soms vind ik het moeilijk om door de dag te komen zonder s*ksstimulatie”.

LEES OOK:  Er werd borstkanker bij haar geconstateerd, wat de dokters zeiden? Ik ben volledig in SHOCK..

Hier een fragment uit van een Nederlandse man met een s*ksverslaving:

Ken jij nou iemand die dit verhaal absoluut moet lezen? Deel dit dan met jouw vrienden op Facebook!

(BRON: Panorama)

Wat vind jij? Reageer hieronder: